Invaller Yow bezorgt Westerlo in toegevoegde tijd duur bevochten punt tegen beter RWDM

21/10/2023 - 21:01
"Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand spelen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time verspeelde de promovendus dure punten."

1. Invaller Yow bezorgt Westerlo in - voor RWDM vervloekte - toegevoegde tijd duur bevochten punt (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand slepen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time, de derde keer al in vier duels, verspeelde de promovendus dure punten. De extra tijd lijkt wel een vloek voor RWDM. [naar artikel]

2. Het venijn zit in de staart voor RWDM: Westerlo sleept diep in de extra tijd een punt uit het vuur (21/10/2023 - Sporza)

Westerlo heeft op de valreep een punt kunnen sprokkelen op bezoek bij RWDM. De thuisploeg kon de zege al ruiken na een doelpunt van Sanchez, maar in de toegevoegde tijd prikte Yow nog tegen voor de bezoekers. RWDM blijft zo in de middenmoot, Westerlo is laatste na de zege van concurrent Kortrijk tegen Club Brugge. [naar artikel]

3. Westerlo dankt invaller Yow: Kemphanen zakken naar laatste plaats, maar redden wel een punt tegen RWDM (21/10/2023 - Het Belang van Limburg)

RWDM leek zichzelf na een weinig aantrekkelijke wedstrijd op de drie punten te gaan trakteren, tot invaller Griffin Yow in extremis nog een punt redde voor Westerlo. De Kemphanen zakken naar de laatste plaats, maar kunnen zich wel optrekken aan het in extremis gewonnen punt, dat op basis van de wedstrijd wel verdiend is. [naar artikel]

4. Lommel gooit in toegevoegde tijd een verdiend punt weg tegen leider Westerlo (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel leek zaterdagavond na negentig minuten op weg naar een gelijkspel tegen competitieleider Westerlo, maar gaf in de toegevoegde tijd een verdiend punt nog uit handen. Een pijnlijke nederlaag. Groen-wit blijft zo achter met 1 op 15. [naar artikel]

5. Rob Schoofs bezorgt KV Mechelen delirium met pareltje in toegevoegde tijd tegen 10-koppig RWDM (28/01/2024 - Sporza)

KV Mechelen heeft een felbevochten driepunter veroverd Achter de Kazerne tegen RWDM. De bezoekers uit Molenbeek vielen al na enkele minuten met 10, maar kraakten niet. De 1-0 van Pflücke werd uitgewist en pas in de toegevoegde tijd ging KVM erop en erover. Schoofs toverde een pareltje uit zijn voeten, Pflücke zette de eindstand vast. [naar artikel]

6. Wat een ontknoping! Charleroi gaat in toegevoegde tijd op en over RWDM (06/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het venijn zat in de start. Nadat RWDM tien minuten voor tijd op voorsprong was geklommen via Gueye, kon Charleroi in de toegevoegde tijd tegen tien man een scheve situatie nog ombuigen in een 2-1-zege. [naar artikel]

7. Van 3-1 naar 3-4: Westerlo bezorgt Waasland-Beveren uppercut van jewelste in slot (24/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo zit in de 1/8ste finales en dat mag best een mirakel genoemd worden. Aan de rust leek de wedstrijd gespeeld. Maar Westerlo hees zich op vijf minuten tijd in de tweede helft naast Waasland-Beveren en in de toegevoegde tijd bezorgde Guillaume De Schryver Westerlo een heus delirium. [naar artikel]

8. Gok Vanderhaeghe pakt goed uit: Invaller Medley bezorgt KVO punt in extremis (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft in extremis een punt gepakt in Seraing. KVO mocht in de tweede helft lange tijd tegen tien man voetballen, maar de penaltygoal van Mouandilmadji leek lang overeind te blijven voor de thuisploeg. Invaller Zech Medley kopte de gelijkmaker in extra tijd binnen. [naar artikel]

9. VIDEO. Charleroi genekt in Mazzu-time: Tomasevic bezorgt Oostende in toegevoegde tijd puntje tegen Carolo’s (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een doelpunt van Tomasevic in de toegevoegde tijd, heeft KVO op Charleroi verworven waar het voor gekomen was: een punt. Daarmee ging voor... [naar artikel]

10. 1B Pro League: Club NXT pakt punt tegen Westerlo, Seraing wint van RWDM (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)

In de 1B Pro League stonden woensdagavond twee inhaalduels op het programma. Seraing haalde het met 2-4 bij RWDM. Club NXT speelde 1-1 gelijk tegen Westerlo. [naar artikel]

11. ONZE PUNTEN. Koita betrokken bij elk doelpunt, invaller Yamamoto herstelde evenwicht (11/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden pakte in Westerlo een hard bevochten punt na een knotsgekke slotfase. Dit zijn onze punten. [naar artikel]

12. Zet Westerlo heropleving onder Rik De Mil voort tegen RWDM? (26/12/2023 - Sporza)

Westerlo toont een ander gelaat nu Rik De Mil aan het roer staat in de Kempen. Na een 4 op 6 tegen Eupen en Antwerp is RWDM de laatste tegenstander van 2023. Sluit Westerlo het jaar af met een kamerbrede glimlach? [naar artikel]

13. LIVE: Kan RWDM wel scoren in de 2e helft tegen Westerlo? (26/12/2023 - Sporza)

14. Westerlo zet onmondig RWDM makkelijk opzij en herleeft met 7 op 9 helemaal onder Rik De Mil (26/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft zichzelf op de slotspeeldag van het kalenderjaar getrakteerd op een verdiende overwinning. Het werd 3-0 tegen RWDM, dat in de tweede helft een strafschopgoal slikte en tot overmaat van ramp ook nog eens Théo Defourny verloor door een rode kaart. Westerlo gaat de jaarwisseling in met 21 punten, net als RWDM. [naar artikel]

15. LIVE RWDM-WESTERLO (18u15). Zet Westerlo z'n ongeslagen reeks verder tegen RWDM? (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo zette voor de interlandbreak een ongeslagen reeks van drie wedstrijden neer. Pakt de ploeg van Jonas De Roeck ook bij RWDM broodnodige punten in de strijd om het behoud? Volg het in onze liveblog. [naar artikel]

16. LIVE: Kan Westerlo de goede lijn onder Rik De Mil doortrekken tegen RWDM? (26/12/2023 - Sporza)

17. Invaller Vankan bezorgt Leut op een diefje punt in topper bij Wiemismeer (12/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Wiemismeer (4B) en Leut zijn in een geanimeerde topper blijven steken op een 1-1-gelijkspel. Bosmans bracht de thuisploeg verdiend op voorsprong, maar invaller Vankan tikte net vóór tijd de gelijkmaker tegen de touwen. Een gestolen punt voor Leut, dat zo wel aan de leiding blijft. [naar artikel]

18. LIVE: Madsen zet Westerlo vanop de stip op geruststellende voorsprong tegen RWDM (26/12/2023 - Sporza)

19. Westerlo wist dubbel doelpunt van kwelduivel Koita uit in spectaculair slotkwartier tegen STVV (10/11/2023 - Sporza)

Een collectieve "oef" weergalmt door 't Kuipje. Op een kwartier van het einde lag de eerste zes op zes van het seizoen binnen handbereik voor Westerlo, maar een ongelukkige penaltyfase luidde nog een knotsgek kwartier in. STVV ging door twee doelpunten van de onvermijdelijke Koita nog op en over de thuisploeg, maar invaller Frigan schonk Westerlo in de toegevoegde tijd alsnog een puntje. [naar artikel]

20. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

21. LIVE: Yow zet Westerlo al vroeg op voorsprong na geblunder achterin bij RWDM (26/12/2023 - Sporza)

22. 1B. RWDM dient Westerlo 3-1-nederlaag toe (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

RWDM heeft de tiende speeldag in de 1B Pro League geopend met een 3-1-zege tegen Westerlo. Lucan van Eenoo zette Westerlo in de 14de minuut met een prachtige krul in de winkelhaak nog op voorsprong. Maar met één doelpunt voor de rust en één erna (21ste en 57ste) keerde Mayingila Mata de situatie om. Een kwartier voor tijd legde Leonardo Rocha de eindstand vast. [naar artikel]

23. Sahuke bezorgt Beringen in ultiem slot een punt tegen St.-Lenaarts en maakt eerdere strafschopmisser goed (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Pas diep in de toegevoegde tijd kon Sahuke nog een punt uit de brand slepen voor KVK Beringen nadat hij eerder een strafschop miste. “Was die binnen gegaan hadden we wellicht gewonnen”, beweert ploegafgevaardigde Tom Kumpen. [naar artikel]

24. Mignolet redt punt in blessuretijd: “Niet mijn beste save” (25/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Met een vijfsterrenparade redde Simon Mignolet in de toegevoegde tijd een punt voor Club. De Rode Duivel ranselde met een reflex de kopbal van invaller Abdoulaye Seck uit doel. [naar artikel]

25. Christian Brüls dirigeert Westerlo naar eerste thuisoverwinning van het seizoen (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo heeft zijn revanche beet voor de 3-1-nederlaag van vrijdag tegen RWDM. In het Kuipje was het negentig minuten baas. Een scherpe hoekschop van Christian Brüls werd door Igor Vetokele aan de eerste paal in doel verlengd. In de tweede helft bezorgde Lukas Van Eenoo de thuisploeg een veilige marge met een rake knal en legde Brüls in de toegevoegde tijd de eindstand vast. Voor Westerlo is het de eerste thuisoverwinning van het seizoen. [naar artikel]