Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Ex-president Donald Trump geeft toespraak na zitting rechtbank: "Aanklachten zijn inmenging in verkiezingen"

05/04/2023 - 05:44
""Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was in Amerika." Dat zei oud-president Donald Trump gisterenavond vanuit zijn thuisbasis Mar-a-Lago in Florida, enkele uren nadat hij voor de rechter in New York was moeten verschijnen. Het was zijn eerste toespraak sinds de voorlezing van de aanklachten tegen hem."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ex-president Donald Trump geeft toespraak na zitting rechtbank: "Aanklachten zijn inmenging in verkiezingen" (05/04/2023 - VRT NWS)

"Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk was in Amerika." Dat zei oud-president Donald Trump gisterenavond vanuit zijn thuisbasis Mar-a-Lago in Florida, enkele uren nadat hij voor de rechter in New York was moeten verschijnen. Het was zijn eerste toespraak sinds de voorlezing van de aanklachten tegen hem. [naar artikel]


2. Kevin Spacey moet voor Britse rechtbank verschijnen wegens nieuwe aanklachten van seksueel misbruik (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De Amerikaanse acteur Kevin Spacey verschijnt vrijdag omstreeks 14 uur lokale tijd (15 uur in België) voor een Londense rechter. Hij moet zich daar verantwoorden voor nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik tussen 2001 en 2004. [naar artikel]


3. Acteur Kevin Spacey vrijgesproken voor alle aanklachten rond seksueel misbruik, acteur barst in tranen uit in rechtbank (26/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Acteur Kevin Spacey barst in tranen uit in rechtbank: vrijgesproken voor alle aanklachten rond seksueel misbruik (26/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Trump verschijnt vandaag voor rechtbank in Washington na nieuwe aanklachten (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump zal naar alle waarschijnlijkheid vandaag om 16 uur lokale tijd (22 uur in België) voor de rechtbank verschijnen in Washington DC. Dat meldt ‘CNN’. Voor de derde keer in amper vier maanden tijd is Trump aangeklaagd door de Amerikaanse justitie. [naar artikel]


6. LIVE. Trump met vliegtuig onderweg naar rechtbank wegens nieuwe aanklachten: “Verkiezing was frauduleus” (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse oud-president Donald Trump is met het vliegtuig onderweg naar de rechtbank in Washington D.C. Daar moet hij rond 16 uur lokale tijd (22 uur in België) voor de rechtbank verschijnen wegens een nieuw proces tegen hem. Het is de derde keer in amper vier maanden tijd dat Trump is aangeklaagd door de Amerikaanse justitie. Lees hier alles over (de aanloop naar) de zitting in ons liveblog. [naar artikel]


7. Hongkong: Leider Carrie Lam moet jaarlijkse toespraak per videoboodschap verspreiden na verstoorde toespraak (16/10/2019 - VRT NWS)

De leider van Hongkong, Carrie Lam, zou in het parlement haar jaarlijkse toespraak houden, met een aantal vertrouwenwekkende sociale maatregelen. Maar het liep fout. Lams toespraak werd afgebroken door boegeroep en ze moest het parlement verlaten en een videoboodschap rondsturen. Dat was nooit eerder gebeurd. [naar artikel]


8. LIVE. Toespraak geeft toespraak omstreeks 2 uur Belgische tijd. Campagneleider Trump: “Sta paraat voor protestacties” (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Joe Biden is verkozen tot de nieuwe president van de Verenigde Staten. De Democraat heeft nu voldoende kiesmannen verzameld om over de drempel van 270 te springen en zittend president Donald Trump te verslaan. Die weigert zijn nederlaag voorlopig toe te geven. Volg alle ontwikkelingen en resultaten hier live. [naar artikel]


9. Live - Russische staatszenders halen aankondiging toespraak weg: ‘Toespraak Poetin uitgesteld’ (20/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!