Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Brian Riemer, die Slimani en Refaelov recupereert, haalt loftrompet boven voor Jan Vertonghen: “Ik kan hem niet genoeg prijzen”

07/04/2023 - 15:27
"Nu Anderlecht diep in het seizoen nog op twee fronten actief is, durft Brian Riemer wel eens te roteren. Maar niet met Jan Vertonghen, die mist geen minuut. “Hij plukt nu de vruchten van een hele carrière lang alles goed doen”, denkt de Anderlecht-trainer. Riemer kan zondag tegen Westerlo ook weer beroep doen op Islam Slimani en Lior Refaelov."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Brian Riemer, die Slimani en Refaelov recupereert, haalt loftrompet boven voor Jan Vertonghen: “Ik kan hem niet genoeg prijzen” (07/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Nu Anderlecht diep in het seizoen nog op twee fronten actief is, durft Brian Riemer wel eens te roteren. Maar niet met Jan Vertonghen, die mist geen minuut. “Hij plukt nu de vruchten van een hele carrière lang alles goed doen”, denkt de Anderlecht-trainer. Riemer kan zondag tegen Westerlo ook weer beroep doen op Islam Slimani en Lior Refaelov. [naar artikel]


2. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. Riemer kiest voor de aanval: Raman en Slimani vormen spitsenduo, ook Refaelov en Ashimeru in de ploeg (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoe herstelt Anderlecht van de Europese nederlaag tegen Ludogorets? Brian Riemer kiest in Kortrijk alvast vol voor de aanval. Raman en Slimani vormen een spitsenduo, ook Verschaeren, Refaelov en Dreyer staan aan de aftrap. De inzet voor Anderlecht is dan ook niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]


3. LIVE VILLARREAL-ANDERLECHT. Paars-wit wellicht met dezelfde elf als in heenmatch: Refaelov en Raman in basis verwacht, Slimani op de bank (16/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht gaat in Spanje op zoek naar een absolute stunt. In het Estadio de la Ceramica wil paars-wit zich tegen Villarreal plaatsen voor de kwartfinales van de Conference League. CEO Sports Jesper Fredberg gelooft alvast in een stunt: “We willen die kwartfinale. We zullen all-in gaan.” De heenmatch in Brussel eindigde op 1-1. Op deze pagina zit u goed voor de aanloop naar de match en de wedstrijd zelf. [naar artikel]


4. LIVE. EUPEN-ANDERLECHT. Slimani ontbreekt dan toch, Refaelov vervangt geblesseerde Verschaeren (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi en Cercle Brugge wonnen, dus staat Anderlecht weer onder druk. Paars-wit wint maar best in Eupen voor die strijd om dat felbegeerde ticket voor de Europe play-offs. Zonder Islam Slimani. De goalgetter zat in de selectie, maar ontbreekt alsnog. Volg de match hieronder LIVE! [naar artikel]


5. Anderlecht stoomt scherpschutter Slimani klaar voor Westerlo, Refaelov is twijfelachtig (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Recupereert Anderlecht z’n levenslijn zondag tegen Westerlo? Paars-wit doet er in elk geval alles aan om scherpschutter Islam Slimani klaar te stomen voor het belangrijke duel in de strijd om play-off 2. [naar artikel]


6. LIVE ANDERLECHT-AZ. Riemer brengt Refaelov en Slimani aan de aftrap in kwartfinale tegen AZ (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht neemt het vanavond (21 uur) in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League op tegen AZ Alkmaar. Kunnen de Brusselaars, met Lior Refaelov en Islam Slimani aan de aftrap, een goede uitgangspositie afdwingen? Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]


7. LIVE ANDERLECHT-AZ. Paars-wint begint aan Europese kwartfinale tegen AZ mét Refaelov en Slimani in de basis (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht neemt het vanavond (21 uur) in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League op tegen AZ Alkmaar. Kunnen de Brusselaars, met Lior Refaelov en Islam Slimani aan de aftrap, een goede uitgangspositie afdwingen? Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]


8. Anderlecht verwacht spelers donderdag terug voor individuele gesprekken: wat met de internationals en 'hete hangijzers' Slimani en Refaelov? (25/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onverbiddelijk maar waar: Anderlecht komt dit seizoen niet meer in actie. Een drama voor de club en zijn supporters - zij kunnen wel om een compensatie vragen -, maar ook voor de spelers. Hoe gaan de internationals zich bijvoorbeeld de komende weken fit houden? Vanaf donderdag staan er ook met iedereen individuele gesprekken gepland met het oog op de toekomst. [naar artikel]


9. LIVE. Jan Vertonghen is ziek: Rode Duivel zit net als Refaelov op bank tegen West Ham, Delcroix vervangt (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Aftrap: 18u45 • Lotto Park • West Ham heeft 6 op 6, Anderlecht 4 op 6 [naar artikel]


10. LIVE (do, 21u). Anderlecht met Vertonghen naar Londen, Refaelov en Ashimeru ontbreken wegens ziekte (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Conference League • Aftrap: 21 uur • London Stadium • West Ham-Anderlecht [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!