07/04/2023 - 22:19
"Belangrijk weekend voor Club Brugge. Blauw-zwart moet vanavond zelf Seraing opzij zetten en vervolgens hopen dat Union van AA Gent wint. In de eerste helft kan Club niet scoren, maar tijdens het vierde kwartier slaagt Ferran Jutglà daar wel in. Volg het verloop van de wedstrijd op deze Liveblog."

1. LIVE CLUB BRUGGE-SERAING. Dan toch: Jutglà knalt de frustraties van zich af en zet Club op voorsprong (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Belangrijk weekend voor Club Brugge. Blauw-zwart moet vanavond zelf Seraing opzij zetten en vervolgens hopen dat Union van AA Gent wint. In de eerste helft kan Club niet scoren, maar tijdens het vierde kwartier slaagt Ferran Jutglà daar wel in. Volg het verloop van de wedstrijd op deze Liveblog. [naar artikel]

2. LIVE. 1-0! Jutglà zet Club Brugge meteen op voorsprong (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vijfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 13u30 • Jan Breydel • Houdt Club tegen KV Kortrijk de drie punten thuis? [naar artikel]

3. LIVE PORTO-CLUB. Jutglà forceert penalty en scoort! Club op voorsprong in het Drakenstadion (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League, tweede speeldag groep B • Club won met 1-0 van Leverkusen, Porto ultiem 2-1 boot in bij Atlético • Stadion: Do Dragão • Scheidsrechter: Anastasios Sidiropoulos (Gri) [naar artikel]

4. LIVE PORTO-CLUB. Droomscenario: Club gaat na penaltygoal Jutglà met voorsprong rusten in Porto (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Club Brugge op voorsprong: Jutglà opent de score op Jan Breydel (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League, speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • Blauw-zwart mist nog Mata en Boyata, rust voor Sylla • Club verloor vorige speeldag van Standard, KV Mechelen speelde gelijk tegen OHL [naar artikel]

6. LIVE. Club met dubbele voorsprong de rust in dankzij goals Vanaken en Jutglà (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag • Aftrap: 20u45 • Jan Breydelstadion • Club incasseerde deze week een tik tegen Porto [naar artikel]

7. LIVE. Club met krapste voorsprong het slotkwartier in tegen Leuven, na penaltygoal van Jutglà (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag • Aftrap: 13u30 • Jan Breydelstadion • Geplaagde Hoefkens neemt Skov Olsen niet op in kern en zet ook Lang in de tribune [naar artikel]

8. LIVE ZULTE WAREGEM-CLUB BRUGGE. Voorsprong voor Club langs Lang na mistrap Jutglà en VAR-check (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Regenboogstadion • Pakt Club z'n eerste zege onder Scott Parker? [naar artikel]

9. LIVE CLUB-STANDARD. Daar is de bevrijdende goal voor Club! Jutglà kopt blauw-zwart in matige topper op voorsprong (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning op Jan Breydel, waar Club Brugge vanmiddag Standard ontvangt. Met het mes op de keel, want bij een nederlaag springen de Rouches over Club naar de top vier. Iets voorbij het uur was het Jutglà die Club op een bevrijdende voorsprong kopte. Kan Standard reageren? Op deze pagina zit u op de eerste rij voor de topper. [naar artikel]

10. KIJK. Jutglà zet Club op voorsprong met héérlijke treffer (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De eerste periode in het treffen tussen Club Brugge en Antwerp had weinig om het lijf, maar op slag van rust deed Ferran Jutglà (24) de monden openvallen. De Spaanse spits van blauw-zwart maakte een absolute wereldgoal. [naar artikel]