Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Italiaanse chef Peppe Giacomazza proeft 10 soorten tomatenpassata en deelt één 9/10 uit: “Zoals een passata moet zijn, wat een heerlijke smaak!”

08/04/2023 - 11:13
"Tomatenpassata staat standaard in ieders voorraadkast om te gebruiken in tal van gerechten: van pastasaus tot soep of op een zelfgemaakte pizza. Welke passata is geschikt voor welke soort maaltijd? En welke soort uit de supermarkt is je geld écht waard? Chef Peppe Giacomazza test er 10, beoordeelt ze op smaak en bruikbaarheid, én deelt een exclusief recept om thuis zelf een verse tomatenpassata te maken. “Voor een lekkere passata is het belangrijk om goed gerijpte tomaten te gebruiken.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Italiaanse chef Peppe Giacomazza proeft 10 soorten tomatenpassata en deelt één 9/10 uit: “Zoals een passata moet zijn, wat een heerlijke smaak!” (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tomatenpassata staat standaard in ieders voorraadkast om te gebruiken in tal van gerechten: van pastasaus tot soep of op een zelfgemaakte pizza. Welke passata is geschikt voor welke soort maaltijd? En welke soort uit de supermarkt is je geld écht waard? Chef Peppe Giacomazza test er 10, beoordeelt ze op smaak en bruikbaarheid, én deelt een exclusief recept om thuis zelf een verse tomatenpassata te maken. “Voor een lekkere passata is het belangrijk om goed gerijpte tomaten te gebruiken.” [naar artikel]


2. Chef Peppe Giacomazza proeft 9 soorten lange vingers: “Slechts één merk smaakt zoals het hoort” (30/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Chef Peppe Giacomazza is niet mals voor de te harde lange vingers die hij krijgt voorgeschoteld. “Er is maar één merk dat écht smaakt zoals het hoort”, zegt hij. Lekker krokant en toch mals, dat is wat chef Peppe van een goeie lange vinger verwacht. [naar artikel]


3. Italiaanse chef Peppe Giacomazza proeft 10 kant-en-klare pesto’s en deelt lage scores uit: “Deze heeft een uitgesproken melksmaak, echt niet lekker” (25/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Pesto is een onweerstaanbare smaakmaker, maar niet iedereen heeft de tijd om de smaakmaker zelf te maken. Kunnen kant-en-klare pesto’s uit de supermarkt even lekker smaken? We lieten de Italiaanse topchef Peppe Giacomazza 5 groene en 5 rode pesto’s uit de winkelrekken proeven om erachter te komen. Daarnaast deelt hij zijn ultieme pestorecept én extra tips om zelf een topversie op tafel te zetten. [naar artikel]


4. De 20 beste Italiaanse restaurants volgens chef Peppe Giacomazza: ‘Het moet niet ingewikkeld worden om verfijnd te zijn’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. De 20 beste Italiaanse restaurants volgens chef Peppe Giacomazza: ‘We zijn vaak zo gefixeerd op wat nieuw en trendy is dat we de klassiekers vergeten’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Hersenhonger? Mondhonger? Honger komt in 8 soorten, maar schijn bedriegt. “Niet alle hongergevoelens zijn écht” “Via onze zintuigen worden we de hele dag tot eten verleid. Maar dat gevoel is geen honger”: diëtiste gidst je door 8 soorten honger die je k (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen buikgevoel is zo bedrieglijk als honger. Want het komt in alle vormen en maten: van alcoholhonger tot harthonger. Het is dus goed om te weten wat er precies knaagt in je maag, als je om tien uur ’s ochtends naar de chocolade wil grijpen omdat je buik bromt. Diëtiste Sanne Mouha legt uit hoe je acht verschillende hongers van elkaar onderscheidt en hoe je elke soort honger het beste aanpakt. “Als je elke keer met een zak chips naar je favoriete tv-serie kijkt, zal de begingeneriek op den duur je hersenhonger triggeren.” [naar artikel]


7. Peppe Giacomazza: "Carluccio drie dagen geleden nog gehoord, we gingen samen kerst vieren" (08/11/2017 - VRT NWS)

Een warme man die niet altijd gelukkig was in zijn leven. Zo omschrijft Njam-tv-kok Peppe Giacomazza de wereldberoemde Italiaanse kok Antonio Carluccio, die vandaag overleed. "Ik heb hem drie dagen geleden nog gehoord." [naar artikel]


8. Kerstkoken met Peppe Giacomazza: “Overdrijf niet, hou het simpel” (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)

De sint heeft nog maar net zijn rug gekeerd of de feestdagen zijn al begonnen voor chefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza . Voor het nieuwe Njam!-programma ‘De Chalet’ logeerden ze vijf dagen in de Belgische Ardennen en maakten ze hun fijnste gerechten klaar. Wij schotelden de drie chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag: Peppe Giacomazza. [naar artikel]


9. Kook thuis mee met Peppe Giacomazza: tagliatelle al ragù (07/05/2020 - Gazet van Antwerpen)

[naar artikel]


10. De mijlpaalvan Peppe Giacomazza (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!