Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Ex-Buffalo’s Eric Viscaal en Frank Dauwen halen herinneringen op aan die eerste ‘Gentse’ Europese kwartfinale: “We speelden zo defensief, Bergkamp raakte echt geïrriteerd”

11/04/2023 - 03:22
"Eric Viscaal was de flamboyante aanvaller, terwijl Frank Dauwen te boek stond als de nuchtere ploegspeler. Noem Dauwen gerust maar de stofzuiger op het Gentse middenveld. Samen beleefden ze in de kwartfinale van de UEFA Cup tegen Ajax ongetwijfeld één van de hoogtepunten van hun spelersloopbaan. “West Ham is favoriet, maar de Buffalo’s zijn zeker niet kansloos. Laat ze maar lekker doorstoten naar de halve finale, ik gun het de Gentse supporters zo hard.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ex-Buffalo’s Eric Viscaal en Frank Dauwen halen herinneringen op aan die eerste ‘Gentse’ Europese kwartfinale: “We speelden zo defensief, Bergkamp raakte echt geïrriteerd” (11/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Eric Viscaal was de flamboyante aanvaller, terwijl Frank Dauwen te boek stond als de nuchtere ploegspeler. Noem Dauwen gerust maar de stofzuiger op het Gentse middenveld. Samen beleefden ze in de kwartfinale van de UEFA Cup tegen Ajax ongetwijfeld één van de hoogtepunten van hun spelersloopbaan. “West Ham is favoriet, maar de Buffalo’s zijn zeker niet kansloos. Laat ze maar lekker doorstoten naar de halve finale, ik gun het de Gentse supporters zo hard.” [naar artikel]


2. Romelu Lukaku kijkt met vertrouwen uit naar kwartfinale: “Brazilië is defensief misschien te pakken” (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)

Romelu Lukaku heeft donderdag, een dag voor de kwartfinale van de Rode Duivels in Kazan tegen Brazilië, de internationale pers toegesproken. De Manchester United-spits gaf mee dat hij dacht dat de Brazilianen achterin te pakken zijn. “Tenminste als we offensief kunnen variëren”, liet Lukaku optekenen. [naar artikel]


3. Vanderhaeghe: "Offensieve spelers vertikten het om veel defensief werk op te knappen" (27/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Reacties na KV Oostende - Waasland-Beveren [naar artikel]


4. Vanderhaeghe: "Aanvallers vertikten het om veel defensief werk te doen" (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Reacties na KV Oostende - Waasland-Beveren [naar artikel]


5. Vanderhaeghe: "Vertikten het om veel defensief werk te doen" (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Reacties na KV Oostende - Waasland-Beveren [naar artikel]


6. Roemeense Standard-aanwinst: "Defensief ben ik beter dan Stanciu" (23/01/2017 - Sporza)

Standard hoopt dat nieuwkomer Ravzan Marin snel voor dat vleugje creativiteit kan zorgen. "Ik ga mijn best doen om mijn reputatie waar te maken", belooft de 20-jarige Roemeen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!