Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Trump doet opvallende uitspraken in eerste interview sinds aanklacht: Macron is “gatlikker van China” en Poetin is “heel slim”

12/04/2023 - 11:03
"De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview met de conservatie zender Fox News naar goede gewoonte enkele opvallende uitspraken gedaan. Zo beschuldigde hij de Franse president Emmanuel Macron ervan “een gatlikker van China” te zijn, terwijl hij de Russische president Vladimir Poetin dan weer “heel slim” noemde."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Trump doet opvallende uitspraken in eerste interview sinds aanklacht: Macron is “gatlikker van China” en Poetin is “heel slim” (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview met de conservatie zender Fox News naar goede gewoonte enkele opvallende uitspraken gedaan. Zo beschuldigde hij de Franse president Emmanuel Macron ervan “een gatlikker van China” te zijn, terwijl hij de Russische president Vladimir Poetin dan weer “heel slim” noemde. [naar artikel]


2. Jelle Van Damme wil tegen Standard poort naar Play-Off 1 openbeuken: “Ik ben geen gatlikker die meegaat met de massa” (25/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Een jaar lang worstelde Jelle Van Damme (35) met zijn terugkeer naar België, met zichzelf, met zijn coach. Maar kijk, na een goed gesprek met Bölöni rechtte de oude krijger de rug en groeide uit tot een ijzeren rots in de Antwerpse defensie. “Soms moet je eens duidelijk tegen elkaar zeggen wat er op je maag ligt, om er beter uit te komen.” En Standard, zijn andere liefde, is vanavond gewaarschuwd. “Ik gun hen alles, behalve als ik het shirt van Antwerp draag.” [naar artikel]


3. ‘Een deel van de Republikeinen noemt deze aanklacht ook ‘Biden Justice’’: Bart Kerremans over federale aanklacht Trump (09/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De leugens, de medeplichtigen en de rol van Pence: 6 opvallende punten uit de aanklacht tegen Trump (03/08/2023 - VRT NWS)

Vanavond rond 22 uur onze tijd verschijnt voormalig Amerikaans president Donald Trump voor de rechter in Washington. Daar mag hij reageren op de aanklacht die tegen hem is uitgewerkt wegens zijn pogingen om de verkiezingen van 2020 te beïnvloeden. Maar wat staat er eigenlijk zoal in dat 45 pagina's lange document? Wij plukten er 6 opvallende elementen uit. [naar artikel]


5. Christel Geerts, moeder van Conner Rousseau, hekelt uitspraken Groen-voorzitster: ‘Haar reactie vind ik erger dan Conners uitspraken’ (19/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Audio-opname onthult uitspraken Dries Van Langenhove tijdens gespreksavond KU Leuven: “Uitspraken zetten aan tot racisme” (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De KU Leuven dient een strafklacht in tegen ex-politicus Dries Van Langenhove. Hij wordt beschuldigd van racistische uitspraken tijdens een gespreksavond van Nationalistische Studentenvereniging (NSV!) in een aula van de universiteit. Onze redactie kreeg van een anonieme bron een audio-opname en selecteerde in de bovenstaande video de meest aanstootgevende uitspraken. [naar artikel]


7. De meest opvallende uitspraken van Etienne Vermeersch: “Negationisme mag niet verboden zijn” (24/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Filosoof en opiniemaker Etienne Vermeersch is vorige week vrijdag op 84-jarige leeftijd overleden, zo werd vandaag bekend. Vermeersch stond bekend... [naar artikel]


8. VRT NWS Ochtendupdate: New IRA bekent moord, opvallende uitspraken over wiegendood en Sri Lanka begraaft slachtoffers  (23/04/2019 - VRT NWS)

De New IRA, een Ierse militantengroep, heeft de moord op journaliste Lyra McKee bekend. McKee kwam om tijdens de rellen van afgelopen donderdag in Derry door een kogel in haar hoofd. In Sri Lanka vinden vandaag de eerste begrafenissen plaats. Tijdens de aanslagen op Paasdag vielen er 310 doden. Wie de daders zijn, is nog niet bekend. Bekijk hier de ochtendupdate van dinsdag 23 april. [naar artikel]


9. VS-president Donald Trump test positief, een overzicht van zijn meest opvallende uitspraken over het coronavirus (02/10/2020 - VRT NWS)

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn echtgenote Melania testen positief op het coronavirus. Maandenlang heeft de president het gevaar van het virus terzijde geschoven en het advies van gezondheidsadviseurs weggewimpeld. Hij verscheen steevast in het openbaar zonder mondmasker en hij organiseerde verkiezingsrally’s in volle zalen. Een overzicht van Trumps meest opvallende uitspraken over het coronavirus. [naar artikel]


10. Opvallende uitspraken Nina Derwael: “Als mijn coach stappen moet ondernemen, dan ben ik mee” (20/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Ondanks haar nog jonge leeftijd is Nina Derwael (20) een mondige dame. In De Thuismatch - de podcast van Sporza - legt ze bij Ruben Van Gucht haar ziel bloot. Met daarbij enkele verrassende uitspraken, vooral in verband met het onderzoek naar mentaal misbruik in de Belgische turnwereld. “Dat blijft ons achtervolgen”, aldus Derwael. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!