Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Björn Soenens wijdt wekelijkse radiocolumns aan leven met longkanker: “Het doet me nog liever leven"

15/04/2023 - 11:22
"Björn Soenens, onze correspondent in de Verenigde Staten, kreeg eind vorige maand te horen dat hij longkanker heeft. In zijn wekelijkse radiocolumn op Radio2 vertelt Björn de luisteraars nu elke zaterdag openhartig wat de ziekte met hem doet. “Ik ben als lichaam naar de garage gebracht. De keuring laat me even niet door. Eerlijk, het doet me nog liever leven”, blikt Björn terug op de afgelopen week."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Björn Soenens wijdt wekelijkse radiocolumns aan leven met longkanker: “Het doet me nog liever leven" (15/04/2023 - VRT NWS)

Björn Soenens, onze correspondent in de Verenigde Staten, kreeg eind vorige maand te horen dat hij longkanker heeft. In zijn wekelijkse radiocolumn op Radio2 vertelt Björn de luisteraars nu elke zaterdag openhartig wat de ziekte met hem doet. “Ik ben als lichaam naar de garage gebracht. De keuring laat me even niet door. Eerlijk, het doet me nog liever leven”, blikt Björn terug op de afgelopen week. [naar artikel]


2. Björn Soenens belicht zijn leven met longkanker in radiocolumns: ‘Mijn ziekte maakt me blij en opgewekt over al die uitingen van liefde en vriendschap’ (15/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Björn Soenens heeft longkanker en zal tot begin juni niet meer op het scherm te zien zijn (30/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Björn Soenens (54), VRT-correspondent in Amerika, zal zeker tot begin juni niet meer op het scherm te zien zijn. Recent is bij de journalist longkanker ontdekt. Tegen Pasen keert hij tijdelijk terug naar België om zijn behandeling te starten in het UZ Gent. [naar artikel]


4. Longkanker vastgesteld bij Björn Soenens: VRT-correspondent al zeker tot begin juni ‘out’ (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

VRT-correspondent Björn Soenens (54) zal enkele maanden niet meer te zien zijn op tv. Er werd longkanker bij hem vastgesteld, laat VRT weten. [naar artikel]


5. Björn Soenens heeft longkanker, en zal tot begin juni niet meer op het scherm te zien zijn (30/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Björn Soenens (54), VRT-correspondent in Amerika, zal zeker tot begin juni niet meer op het scherm te zien zijn. Recent is bij de journalist longkanker ontdekt. Tegen Pasen keert hij tijdelijk terug naar België om zijn behandeling te starten in het UZ Gent. [naar artikel]


6. VRT-correspondent Björn Soenens enkele maanden niet op tv vanwege diagnose longkanker: ‘Snel ingrijpen verhoogt kans op genezing’ (30/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Longkanker vastgesteld bij VRT-correspondent Björn Soenens: zeker tot begin juni niet meer op het scherm te zien (30/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Longkanker vastgesteld bij VRT-correspondent Björn Soenens: “Veel vertrouwen in de artsen, maar ik ben uiteraard ook bang” (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

VRT-correspondent Björn Soenens (54) zal enkele maanden niet meer te zien zijn op tv. Er werd longkanker bij hem vastgesteld, laat VRT weten. “Ik blijf optimistisch, ondanks de heftigheid waarmee zo’n kanker het leven binnendringt", klinkt het bij Soenen zelf. [naar artikel]


9. VRT-correspondent Björn Soenens heeft longkanker en is al zeker tot juni niet meer te zien op het scherm (30/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Björn Soenens openhartig over zijn longkanker: “Ik ben alleen maar lichaam nu, soms is dat vreselijk” (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Even is hij niet meer de Amerika-expert van VRT nieuws, maar een man bij wie longkanker vastgesteld werd. Voor het eerst sinds zijn diagnose is Björn Soenens ingegaan op zijn ziekte in een openhartig moment op Radio 2. “Kanker krijgen is zeer confronterend. Je kijkt de eindigheid recht in de ogen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!