De paasvakantie is achter de rug, samen met de bijbehorende brunch, lunch en paaseierenzoektochten. Wil je de nieuwe week terug wat gezonder inzetten? Dan helpen deze 5 recepten van Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman je uit de nodig. Van een salade tot noedels én een stukje taart: aan alles is gedacht. Smakelijk! [naar artikel]
Een slaatje is pas compleet als het ook crunch bevat. Haal je geliefde granola uit de ontbijtkast (of maak er zelf!), et voilà: met die voedzame... [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten word je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Een groen pastagerecht, een salade met een zoete toets en kalfsvlees met groenten van het seizoen. Aan tafel met onze chef Jeroen Meus! [naar artikel]
Kijk je ook op tegen de rush van het najaar en mag die zomervakantie voor jou nog langer blijven duren? Dan houden deze vijf zomerse maaltijden de vakantiesfeer nog even vast. Heerlijk gegrilde groenten of clafoutis met bramen: daar kan je geen nee tegen zeggen. [naar artikel]
Het nieuwe schooljaar dat van start is gegaan, betekent voor velen onder ons terug een drukker schema om alles en iedereen overal op tijd te krijgen. Geen zin om tijdens die eerste week al meteen weer een heel eetmenu uit te denken? Dan komen deze 5 recepten als geroepen. Met deze maaltijden ben je makkelijk én betaalbaar voorbereid op die nieuwe routine. [naar artikel]
De Vlaamse Scholierenkoepel reageert in Het Nieuwsblad op de grote portie huiswerk die kinderen vaak meekrijgen in de paasvakantie. [naar artikel]
Voor de Fransen. Voor de honeymooners. Voor de rijken. Niet voor míjn portemonnee. Een luxehotel op Île Maurice doet dromen, maar vaak blijft de... [naar artikel]
Een van de dromen van chef Maxence Sys, bekend van het vtm-programma ‘Latem Leven’, komt vroeger uit dan verwacht. Door de lockdown kon hij eindelijk werk maken van een kookboek vol zuiderse inspiratie. Mediterraneo weerspiegelt precies de spirit die je ook in zijn ongecompliceerde Pulpo-restaurants vindt. Met zijn bucatini met rode pesto en burrata, gebrande avocado met paprika en feta en fruitige pavlovataart waan je je meteen in het Middellandse Zeegebied. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.