Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Herman De Croo over pensioenheisa: “Ik heb mijn hele leven overal pinten getrakteerd, en nu maken ze van mij een graaier”

18/04/2023 - 07:22
"Herman De Croo vindt niet dat hij in de fout is gegaan door als voormalig Kamervoorzitter een extra pensioenbonus op te strijken. Dat zegt hij in Humo. “In de herfst van mijn leven maken ze van mij een graaier, dat voelt zeer onrechtvaardig aan”, aldus De Croo."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Herman De Croo over pensioenheisa: “Ik heb mijn hele leven overal pinten getrakteerd, en nu maken ze van mij een graaier” (18/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Herman De Croo vindt niet dat hij in de fout is gegaan door als voormalig Kamervoorzitter een extra pensioenbonus op te strijken. Dat zegt hij in Humo. “In de herfst van mijn leven maken ze van mij een graaier, dat voelt zeer onrechtvaardig aan”, aldus De Croo. [naar artikel]


2. Na de pensioenheisa: ‘Ik heb mijn hele leven overal pinten getrakteerd, en nu maken ze van mij een graaier’ (18/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Herman Brusselmans: ‘Wie Herman heet, is waarschijnlijk een roker, behalve Herman De Croo en Herman Schueremans’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Herman De Croo over pensioenheisa: “Waar gaan we naartoe als je de hoge ambtenaren niet meer mag geloven?” (18/04/2023 - Het Nieuwsblad)

Herman De Croo vindt niet dat hij in de fout is gegaan door als voormalig Kamervoorzitter een extra pensioenbonus op te strijken. Dat zegt hij in Humo. “In de herfst van mijn leven maken ze van mij een graaier, dat voelt zeer onrechtvaardig aan”, aldus De Croo. [naar artikel]


5. Herman De Croo na pensioenheisa: ‘Ze hebben me gekrenkt en gekraakt. Ik voel dat ik hierdoor minder lang zal leven’ (24/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Herman De Croo na pensioenheisa: ‘Waarom vraagt geen enkele journalist aan Raoul Hedebouw wie zijn belastingen betaalt?’ (24/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Herman De Croo na pensioenheisa: “Ik zal het zo niet laten. Je mag gerust zijn” (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eind maart kwam oud-Kamervoorzitter Herman De Croo (Open VLD) in opspraak nadat hij volgens juristen al jaren ‘onwettige’ pensioenextra’s krijgt. De Croo stortte daarom 210.819 euro terug aan de Kamer, maar hij blijft nog steeds met een wrang gevoel achter. “Het feit dat men mij verdenkt dat ik ergens iets opgelicht heb, heeft mij gepijnigd”, klinkt het. “Ik zal het zo niet laten”. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ vertelt hij waarom de kwestie hem nog altijd dwars zit. [naar artikel]


8. Herman De Croo breekt in interview over pensioenheisa: “Ik ga naar de psycholoog, maar ik geraak hier niet uit” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hij had gezworen dat hij pas zou spreken als zijn naam helemaal gezuiverd was. Maar elke dag dat nog niet gebeurd is, kraakt Herman De Croo (85) nog een beetje meer. Ondanks medicatie en regelmatig bezoek aan een psycholoog lukt het hem niet om de heisa van zich af te schudden. In dit exclusieve interview vertelt een bijzonder emotionele De Croo wat de afgelopen maanden met hem gedaan hebben: “Ik word volgende week 86. Ik ben bang dat ik het zuiveren van mijn naam niet meer meemaak.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!