18/04/2023 - 23:35
"Een Milanese derby in de halve finale van de Champions League, Inter of AC in de finale? Milan klaarde de klus bij Napoli, nochtans autoritair leider in de Serie A."

1. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

2. Milan stoot door na treffer Giroud op slag van rust, gelijkmaker Osimhen komt te laat (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Milanese derby in de halve finale van de Champions League, Inter of AC in de finale? Milan klaarde de klus bij Napoli, nochtans autoritair leider in de Serie A. [naar artikel]

3. LIVE. 1-0! Giroud zet AC Milan met zijn zevende treffer van het seizoen op voorsprong (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het naar zichzelf zoekende AC Milan leidt met 1-0 tegen Torino. Giroud kopte een voorzet van Hernández tegen de touwen. [naar artikel]

4. LIVE ATALANTA-MILAN. Onvermijdelijke Giroud kopt op slag van rust de gelijkmaker binnen, De Ketelaere mist grote kans (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Speciale wedstrijd voor Charles De Ketelaere, want hij krijgt met Atalanta z'n moederclub AC Milan over de vloer. ‘CDK’ staat ook in de basis, maar miste na een minuut of zeven al een gigantische kans. Volg de wedstrijd in de liveblog hieronder! [naar artikel]

5. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Geen Belgen bij AC Milan, Osimhen keert terug bij thuisploeg (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch kwartfinale Champions League • AC Milan won heenmatch met 1-0 • Aftrap: 21 uur • Stadio Diego Armando Maradona [naar artikel]

6. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Napoli start furieus maar grote kansen blijven uit, Giroud mist penalty voor Milan (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Bij de thuisploeg keert Osimhen terug in de basis, bij Milan staan er zoals verwacht geen Belgen in de basis. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

7. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na penaltytreffer van Giroud, Napoli krijgt bal met moeite tussen de palen (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE MILAN-HELLAS VERONA. Giroud zet Belgenloos Milan op voorsprong in seizoensafsluiter, emotioneel afscheid voor Ibrahimovic (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Milan is al zeker van Champions League-voetbal volgend jaar. Coach Pioli gunt de Belgen geen basisplaats in hun seizoensafsluiter tegen Hellas Verona. De thuisaanhang neemt vanavond afscheid van clublegende Ibrahimovic. Volg het hier live! [naar artikel]

9. Een wereldgoal zoals u ze nog nooit zag: geweldige treffer van Giroud werd gefilmd door... een opponent (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een leuk experiment. Een oefenduel tussen FC Köln en AC Milan (Telekom Cup) werd dit weekend op een unieke manier in beeld gebracht. Enkele spelers en de wedstrijdleiding droegen bodycams en kregen een microfoon opgespeld. Daardoor leek het bij momenten alsof de kijkers zelf op het veld stonden. [naar artikel]

10. LIVE. Giroud doet de boeken helemaal dicht met z'n tweede treffer van de avond (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• San Siro (21u) • Ref: Antonio Mateu Lahoz (SPA) • Milan heeft 7 punten, Salzburg heeft er 6 • De Ketelaere en Origi starten op de bank [naar artikel]