23/04/2023 - 15:59
"U heeft wellicht meerdere keren met de ogen moeten knipperen wanneer u de tussenstand zag tussen Newcastle en Tottenham. Na amper 21 minuten spelen in het St. James Park heeft Newcastle al vijf doelpunten in het mandje van de Spurs gelegd. "

1. Blamage in de maak: Tottenham krijgt na amper 21 (!) minuten vijf goals om de oren van ontketend Newcastle (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

U heeft wellicht meerdere keren met de ogen moeten knipperen wanneer u de tussenstand zag tussen Newcastle en Tottenham. Na amper 21 minuten spelen in het St. James Park heeft Newcastle al vijf doelpunten in het mandje van de Spurs gelegd. [naar artikel]

2. Spelers Tottenham betalen ticket uit eigen zak terug na blamage tegen Newcastle (25/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de 6-1 blamage op het veld van Newcastle, hebben de spelers van Tottenham Hotspur besloten om alle fans die de verplaatsing naar St James’ Park maakten te vergoeden. Hun ticket van de wedstrijd zal terugbetaald worden. [naar artikel]

3. LIVE. Dolle twee minuten in Newcastle: Kane wist achterstand voor Tottenham meteen uit (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • St. James’ Park • Aftrap: 15u05 • Tottenham staat zesde en strijdt voor Europees voetbal, Newcastle is zeventiende [naar artikel]

4. LIVE. Dolle vijf minuten in Newcastle: Kane keert scheve situatie helemaal om voor Tottenham (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Dolle vijf minuten in Newcastle: Kane keert scheve situatie voor Tottenham eigenhandig om (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE: Ontketend KAA Gent speelt Standard in enkele minuten van de mat (29/10/2023 - Sporza)

Standard holt van de ene naar de andere topper in de Jupiler Pro League. Vorig weekend klopte het Anderlecht op Sclessin, vanavond bezoekt het KAA Gent. Standard heeft de smaak dus te pakken, de thuisploeg moet iets rechtzetten nadat het een week geleden zijn eerste nederlaag van het seizoen had geslikt. Aftrap: 18.30 u. [naar artikel]

7. LIVE: 3-0 na amper 20 minuten! Ontketend Westerlo speelt Cercle van het kastje naar de muur (30/01/2024 - Sporza)

Even was er schrik voor een boerenboycot in Westerlo, maar de kust is veilig. De thuisploeg hoopt zo zijn goede vormpeil te bevestigen tegen het stugge Cercle Brugge. Volg de wedstrijd vanaf 20.30 uur op de voet op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

9. LIVE. Pakt Hazard uit met een knalprestatie tegen Newcastle? Rode Duivel opereert weer als ‘valse 9' tegen Newcastle (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)