Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

De (te) innige relatie tussen Bpost en de staat: twee werknemers aan de slag op kabinet-De Sutter

03/05/2023 - 06:53
"Twee experts op het kabinet van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) staan al twee jaar op de loonlijst van Bpost, zo onthult De Tijd. En dat terwijl de staat een belangrijke klant is van het postbedrijf. Dat wekt op zijn minst de schijn van belangenvermenging. In het nieuws: Twee experts op het kabinet […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De (te) innige relatie tussen Bpost en de staat: twee werknemers aan de slag op kabinet-De Sutter (03/05/2023 - Express)

Twee experts op het kabinet van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) staan al twee jaar op de loonlijst van Bpost, zo onthult De Tijd. En dat terwijl de staat een belangrijke klant is van het postbedrijf. Dat wekt op zijn minst de schijn van belangenvermenging. In het nieuws: Twee experts op het kabinet […] [naar artikel]


2. Filip mocht tijdens studentenjaren weekendje bij de Queen logeren: de innige maar ook delicate relatie tussen Windsor en Laken (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Europese koningshuizen hebben innige banden met elkaar. Niet in het minst het Belgische en het Britse. Van de Tweede Wereldoorlog tot vandaag: zo sterk was de band tussen onze vorsten en de Britse Queen Elizabeth II. “Prins Albert schreef een brief aan ‘chère Lilibet’ om de vorstin te informeren dat zijn zoon enkele maanden in Engeland zou verblijven. De koningin nodigde onze prins prompt uit om een weekend op Windsor Castle te komen logeren.” [naar artikel]


3. De innige relatie tussen Vladimir Poetin en Vlaams Belang: ‘Ik heb in Rusland niets gezien dat op fraude leek’ (14/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Ik had gehoopt dat Rusland een belangrijke speler zou zijn om één grote Europese ruimte te creëren’: de innige relatie tussen Poetin en Vlaams Belang (14/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Niet de leugen zal beslissen over het lot van Schlitz: de innige en complexe relatie tussen liegen en politiek (21/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Velen gingen Sarah Schlitz (Ecolo) voor: de innige relatie tussen liegen en de politiek (21/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. “Het is oorlog in het paleis”: innige relatie met drie Duitse broers ondermijnt de Marokkaanse koning (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij ons doen de namen Abu, Omar en Ottman niet meteen een belletje rinkelen, maar in Marokko zijn ze volop onderwerp van gesprek. Sinds de drie Duits-Marokkaanse broers door koning Mohammed VI (58) werden uitgenodigd op audiëntie, zijn ze onafscheidelijk geworden en trekken ze aan alle touwtjes. Ze namen hun intrek in het koninklijk paleis, reizen samen met de vorst de wereld rond en baden in extreme luxe. Tot afgrijzen van Mohammeds familie, de paleisleiding en de geheime diensten, die een campagne hebben opgezet om van de broers af te komen. [naar artikel]


8. Van geheime dochter tot een innige begroeting: de relatie van koning Albert en prinses Delphine door de jaren heen (28/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een onverwacht tafereel tijdens de jaarlijkse herdenkingsmis voor de overleden leden van de koninklijke familie: koning Albert (88) begroette prinses Delphine (55) er met een kus. Het was hun eerste teken van affectie in het openbaar. Dat we dat na alle spanningen en een pijnlijke rechtszaak nog zouden zien. Is alles vergeten en vergeven? Zien vader en dochter elkaar vaak? En hoe denkt koningin Paola (85) erover? ‘Story’ brengt hun moeizame relatie in kaart. [naar artikel]


9. Wanneer is een relatie ongezond en hoe geraak je eruit? “Onthoud, je moet uit de toxische relatie, niet per se uit de relatie” (25/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Ruziemaken en discussiëren, het maakt deel uit van elke gezonde relatie maar als je persoonlijke grenzen, fysiek of emotioneel, overschreden worden, is het allesbehalve gezond. In haar boek ‘Ziek van liefde’ gaat relatietherapeute Vanessa Muyldermans dieper in op het fenomeen van toxische relaties en probeert ze enkele misverstanden de wereld uit te helpen. “Fysieke schade oplopen in je relatie is erg maar onderschat het emotionele niet.” [naar artikel]


10. Geheime diensten, gewillige meisjes en lege vennootschappen: de te innige banden tussen Trump en Poetin blootgelegd (29/08/2018 - De Morgen)

Hoe diepgeworteld zijn de banden tussen president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin? Heeft de Russische misdaadwereld Trump in zijn klauwen? En hoe zit dat met de invloed van Moskou op de Amerikaanse verkiezingen van 2016? De gerenommeerde journalist en schrijver Craig Unger, auteur van onder andere De familie Bush en het huis Saud, legt het bloot in zijn nieuwste boek Het huis Trump, het huis Poetin. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!