Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Brand in Russische olieraffinaderij na mogelijke drone-aanval

04/05/2023 - 04:22
"In een olieraffinaderij bij de Zuid-Russische stad Krasnodar is in de nacht van woensdag op donderdag brand uitgebroken. Volgens het Russische staatspersbureau TASS is de raffinaderij in het plaatsje Ilski getroffen door een drone en staat een opslagtank in brand."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Grote brand in Russische olieraffinaderij na mogelijke droneaanval (31/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. LIVE. Brand uitgebroken in Russische olieraffinaderij na mogelijke droneaanval (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vannacht is een grote brand uitgebroken in de Russische regio Krasnodar. De brand werd waarschijnlijk veroorzaakt door een drone. Er vielen geen slachtoffers. In de nacht van maandag op dinsdag werd de Russische hoofdstad Moskou nog bestookt met drones. Rusland beschuldigt Oekraïne van de aanvallen, maar Kiev ontkent elke betrokkenheid. Volg hier het laatste Oekraïne-nieuws. [naar artikel]


3. “Minstens 21 doden” bij aanval op Cherson, brand in Russische olieraffinaderij “na droneaanval” (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

In Oekraïne zijn dinsdagavond minstens 21 dodelijke slachtoffers gevallen bij een Russische aanval, meldt president Volodimir Zelenski. En op Russisch grondgebied is dan weer een brand uitgebroken in een olieraffinaderij, volgens de Russische autoriteiten na een droneaanval. [naar artikel]


4. Live - Amerikaanse senator: plan voor Oekraïens offensief is ‘indrukwekkend’ • Grote brand in Russische olieraffinaderij na droneaanval (31/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. “Brand in Russische olieraffinaderij na vermoedelijke droneaanval” (31/05/2023 - Het Belang van Limburg)

In een olieraffinaderij in de Russische regio Krasnodar is een grote brand uitgebroken die vermoedelijk veroorzaakt werd door een droneaanval. Dat meldt de gouverneur van de regio op Telegram. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn. [naar artikel]


6. Live - Zwarte dozen gecrasht transportvliegtuig gevonden • Nieuwe droneaanval veroorzaakt brand in Russische olieraffinaderij (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - MH17-veroordeelde Girkin krijgt in Rusland vier jaar cel • Nieuwe droneaanval veroorzaakt brand in Russische olieraffinaderij (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE OEKRAÏNE. Brand in grote Russische olieraffinaderij na nieuwe droneaanval vanuit Oekraïne (01/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Bij een Russische raketaanval zijn woensdag in de vroege ochtend drie mensen gedood en drie gewond geraakt in de Oekraïense havenstad Odesa. Volgens Rusland heeft Oekraïne de Krim aangevallen met zes Amerikaanse ATACMS-langeafstandsraketten. Oekraïne voerde zelf ook weer droneaanvallen uit, waardoor brand is ontstaan in een Russische olieraffinaderij. En bij de aanval op een universiteitsgebouw is Serhi Kivalov, een uitgesproken pro-Russische politicus, gewond geraakt. Het nieuws leidt tot cynische reacties onder Oekraïners. “Karma is a bitch”, klinkt het onder meer. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!