Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Minstens 21 doden” bij aanval op Cherson, brand in Russische olieraffinaderij “na droneaanval”

04/05/2023 - 06:42
"In Oekraïne zijn dinsdagavond minstens 21 dodelijke slachtoffers gevallen bij een Russische aanval, meldt president Volodimir Zelenski. En op Russisch grondgebied is dan weer een brand uitgebroken in een olieraffinaderij, volgens de Russische autoriteiten na een droneaanval."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Minstens 21 doden” bij aanval op Cherson, brand in Russische olieraffinaderij “na droneaanval” (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

In Oekraïne zijn dinsdagavond minstens 21 dodelijke slachtoffers gevallen bij een Russische aanval, meldt president Volodimir Zelenski. En op Russisch grondgebied is dan weer een brand uitgebroken in een olieraffinaderij, volgens de Russische autoriteiten na een droneaanval. [naar artikel]


2. Live - Grote brand in Russische olieraffinaderij na mogelijke droneaanval (31/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Amerikaanse senator: plan voor Oekraïens offensief is ‘indrukwekkend’ • Grote brand in Russische olieraffinaderij na droneaanval (31/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. LIVE. Brand uitgebroken in Russische olieraffinaderij na mogelijke droneaanval (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vannacht is een grote brand uitgebroken in de Russische regio Krasnodar. De brand werd waarschijnlijk veroorzaakt door een drone. Er vielen geen slachtoffers. In de nacht van maandag op dinsdag werd de Russische hoofdstad Moskou nog bestookt met drones. Rusland beschuldigt Oekraïne van de aanvallen, maar Kiev ontkent elke betrokkenheid. Volg hier het laatste Oekraïne-nieuws. [naar artikel]


5. “Brand in Russische olieraffinaderij na vermoedelijke droneaanval” (31/05/2023 - Het Belang van Limburg)

In een olieraffinaderij in de Russische regio Krasnodar is een grote brand uitgebroken die vermoedelijk veroorzaakt werd door een droneaanval. Dat meldt de gouverneur van de regio op Telegram. Er zouden geen slachtoffers gevallen zijn. [naar artikel]


6. LIVE. Oekraïne lijkt terug te slaan: “droneaanval” op Russische olieraffinaderij - vijf doden bij bombardement in Loehansk (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense aanvallen op Rusland lijken toe te nemen. Vannacht brak een grote brand uit in de Russische regio Krasnodar na een vermoedelijke droneaanval. Ook in de bezette Oekraïense regio Loehansk vielen zeker vijf doden na een bombardement. In de nacht van maandag op dinsdag werd de Russische hoofdstad Moskou nog bestookt met drones. Rusland beschuldigt Oekraïne van de vijandelijkheden, maar Kiev ontkent elke betrokkenheid. Volg hier het laatste Oekraïne-nieuws. [naar artikel]


7. Live - Nieuwe droneaanval op Oekraïne treft olieraffinaderij • De Croo pleit in New York voor initiatief tegen Russische diamanten (20/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Zwarte dozen gecrasht transportvliegtuig gevonden • Nieuwe droneaanval veroorzaakt brand in Russische olieraffinaderij (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!