06/05/2023 - 19:46
"• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 18u • Stadio Olimpico • Inter leidt met 0-2 bij Roma, Lukaku scoort tweede doelpunt na iets meer dan 70 minuten"

1. LIVE AS ROMA-INTER. Daar is de 0-2! Lukaku trapt Inter naar comfortabele voorsprong (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 18u • Stadio Olimpico • Inter leidt met 0-2 bij Roma, Lukaku scoort tweede doelpunt na iets meer dan 70 minuten [naar artikel]

2. LIVE. Lukaku onder applaus naar de kant nadat hij met assist voor Lautaro mee aan de basis ligt van comfortabele voorsprong (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • Scoort Romelu Lukaku opnieuw? [naar artikel]

3. Bölöni trapt het af, Thelin trapt ze binnen, Teodorczyk trapt na (23/10/2017 - Sporza)

Lukasz Teodorczyk, Isaac Thelin en Laszlo Bölöni hebben alle drie op hun manier de hoofdrol opgeëist op de 11e speeldag van de Jupiler Pro League. [naar artikel]

4. Liverpool geeft comfortabele voorsprong weg en verliest (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Liverpool is op het veld van Bournemouth niet verder geraakt dan een gelijkspel. Nochtans leek halverwege de tweede helft de match gespeeld, toen The Reds 1-3 voorkwamen. Op amper twee minuten zette de thuisploeg die scheve situatie recht en in de absolute slotfase bleef Liverpool verweesd achteraf. [naar artikel]

5. Macron heeft comfortabele voorsprong in peiling (27/04/2017 - Knack)

Een tiental dagen voor de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen heeft de sociaal-liberaal Emmanuel Macron een comfortabele voorsprong op zijn rechtspopulistische rivale Marine Le Pen, zo blijkt uit een donderdag vrijgegeven opiniepeiling. [naar artikel]

6. Comfortabele voorsprong van Conservatieven op Labour slinkt (21/05/2017 - De Morgen)

Volgens de laatste peilingen is de voorsprong die de Britse Conservatieven van Theresa May op de sociaaldemocraten van Labour hadden ongeveer gehalveerd. [naar artikel]

7. LIVE: Salah en Matip bezorgen Liverpool en aanvoerder Mignolet comfortabele voorsprong (0-2) (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elfde speeldag Premier League Depoitre stuurt West Bromwich puntenloos naar huis Ook Defour wint met kleinste verschil tegen Southampton Mignolet... [naar artikel]

8. David Goffin brengt België op comfortabele 2-0 voorsprong tegen Hongarije (02/02/2018 - Metro)

België heeft vandaag een foutloos parcours afgelegd op de openingsdag van het duel met Hongarije in de eerste ronde van de Wereldgroep in de Davis Cup tennis. In de tweede partij in de Luikse Country Hall boekte David Goffin (ATP 7) een logische zege in drie sets tegen Attila Balazs (ATP 227): twee keer 6-4 […] [naar artikel]