Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

School probeert ouders die kinderen thuis willen houden na incident in Zaventem gerust te stellen: “Overleggen met politie”

07/05/2023 - 13:20
"Na de dodelijke vechtpartij in het station van Zaventem circuleren op sociale media en in onderlinge chats tussen leerlingen alarmerende berichten over waakacties. De angst is groot. Sommige ouders twijfelen om hun kinderen naar school te sturen, een aantal heeft zelfs al resoluut aangekondigd dat ze hun kind thuishouden. De ZAVO-school gaat zondagnamiddag overleg plegen met de politie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. School probeert ouders die kinderen thuis willen houden na incident in Zaventem gerust te stellen: “Overleggen met politie” (07/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na de dodelijke vechtpartij in het station van Zaventem circuleren op sociale media en in onderlinge chats tussen leerlingen alarmerende berichten over waakacties. De angst is groot. Sommige ouders twijfelen om hun kinderen naar school te sturen, een aantal heeft zelfs al resoluut aangekondigd dat ze hun kind thuishouden. De ZAVO-school gaat zondagnamiddag overleg plegen met de politie. [naar artikel]


2. Vijftiger gearresteerd na incident op Ryanair-vliegtuig in Zaventem: ‘Hij riep iets over bommen’ (02/09/2017 - De Standaard)

Het parket heeft meer details vrijgegeven over de bommelding die zaterdagochten op een Ryanair-vliegtuig plaatsvond op Brussels Airport. Een 51-jarige man uit Wallonië werd opgepakt omdat hij 'iets riep over bommen die hij meehad', aldus Carol Vercarre, woordvoerster van het parket Halle-Vilvoorde. 'We tillen zwaar aan deze feiten.' [naar artikel]


3. Incident met Turks toestel op luchthaven Zaventem (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Een dag na het dramatische incident in Zaventem: “Maandag zal er wraak genomen worden. Ik houd mijn dochter thuis van school” (06/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Vanochtend , de dag na het dramatische incident in Zaventem waarbij twee vechtende jongeren door een trein werden gegrepen, legden buurtbewoners bloemetjes neer aan het station. “Wat er gebeurd is, is zo ontstellend en niet te vatten”, klonk het verenigd. Maar er was ook angst. “We vrezen voor maandag, er is wraak gezworen” [naar artikel]


5. Na het dramatische incident in Zaventem: “Er zal wraak genomen worden. Ik houd mijn dochter thuis” (06/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Vanochtend, de dag na het dramatische incident in Zaventem waarbij twee vechtende jongeren door een trein werden gegrepen, legden buurtbewoners bloemetjes neer aan het station. “Wat er gebeurd is, is zo ontstellend en niet te vatten”, klonk het verenigd. Maar er was ook angst. “We vrezen voor maandag, er is wraak gezworen” [naar artikel]


6. Na dodelijk incident in Zaventem: hoeveel treinbestuurders maken zoiets mee? En hoe worden zij opgevangen? (07/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Er wordt psychologische opvang voorzien voor de treinbestuurder die vanuit zijn stuurhut het drama op het perron in Zaventem zag gebeuren. Maar hoe zwaar weegt zo’n ongeval op machinisten? “Voor velen is de hulpeloosheid, de onmogelijkheid om zo’n botsing te vermijden, zwaar om te dragen.” [naar artikel]


7. ZAVO-directeur over dreiging van wraakacties na dodelijk incident Zaventem: “Moeilijk om angst bij ouders te verminderen” (07/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Na de dodelijke vechtpartij in het station van Zaventem circuleren op sociale media en in onderlinge chats tussen leerlingen alarmerende berichten over waakacties. De angst is groot. Sommige ouders twijfelen om hun kinderen naar school te sturen, een aantal heeft zelfs al resoluut aangekondigd dat ze hun kind thuishouden. De ZAVO-school gaat zondagnamiddag overleg plegen met de politie. [naar artikel]


8. Liefdesaffaire of bendegeweld? In Zaventem hoopt men vooral dat tragisch incident aan spoorweg eenmalig blijft (08/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!