VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Genk B boekt ruime zege, Alken klopt STVV in derby

07/05/2023 - 16:09
"Terwijl Genk B in eerste nationale een ruime 0-6-zege boekte bij Essevee Women, zette Alken de derby in tweede tegen STVV naar haar hand: 2-5."

1. VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Genk B boekt ruime zege, Alken klopt STVV in derby (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Terwijl Genk B in eerste nationale een ruime 0-6-zege boekte bij Essevee Women, zette Alken de derby in tweede tegen STVV naar haar hand: 2-5. [naar artikel]

2. VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Tweemaal rood in Alken, ook Patro en Alken B schieten met scherp (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In eerste nationale wonnen zowel Genk B (5-4) als Alken (8-0) hun partij. In tweede provinciale haalden Patro Eisden (15-0 tegen WAVO) en Alken B (12-0 tegen Zepperen-Brustem) fors uit. In interprovinciale en eerste provinciale hadden de ploegen een vrij weekend. [naar artikel]

3. VROUWENVOETBAL. Genk Ladies B boekt mooie overwinning in Bergen, Alken pakt de drie punten mee uit Heist (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)

In de nationale reeksen maakten Genk Ladies B en Alken respectievelijk de verplaatsing naar Bergen en Heist. Beide Limburgse ploegen keerden met de drie punten huiswaarts. In eerste provinciale won Louwel de topper van STVV. In tweede provinciale springen de knalprestaties van Bokrijk B en STVV B in het oog. [naar artikel]

4. Overzicht vrouwenvoetbal: Alken verslaat Loyers, STVV wint met beide ploegen (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Eerste NationaleGenk B 5 - Zwevezele 2 Genk vloog er stevig in maar een hoekschop dwarrelde in het lokale doel. Giuga stelde gelijk met een vrije trap en Wils zorgde voor de 2-1 rust. Na de koffie een zwak Genk maar na de gelijkmaker nam Genk het initiatief over met sterke combinatie en twee doelpunten van Wils en ééntje van De Meester.Tweede NationaleAlken 5 - Loyers 3 Buntinx, De Raeve en Buntinx schoten Alken op voorsprong maar de bezoekers prikten telkens tegen. Toch kon Gaens nog voor de koffie op voorsprong schieten. Na de pauze speelde Alken de wedstrijd uit met een derde pot voor Buntinx en meteen de overwinning.Eerste ProvincialePelt 4 - Bocholt 0 Rust: 3-0. Doelpunten: Vriens 1-0, Verween 2-0, Vriens 3-0, Van Hove 4-0.Bokrijk 1 - Genk C 1 Rust: 1-1. Doelpunten: Peters 1-0, Bosmans 1-1.?Louwel 10 - Lommel 1 Rust: 3-0. Doelpunten: Breuls 1-0, Knevels 2-0, Ramakers 3-0, Ramakers 4-0, Gerard 5-0, Ramakers 6-0, Breuls 7-0, Vromans 7-1, Salden 8-1, Knevels 9-1, Ramaekers 10-1.Diepenbeek 10 - Beringen 0 Rust: 4-0. Doelpunten: Hermans 1-0, Huyskens 2-0, Vandermaesen 3-0, Meekers 4-0, Beliën 5-0, Weytjens 6-0, Beliën 7-0, Meekers 8-0, Bosch 9-0, Bosch 10-0.Hasselt 2 - Stvv 3 Rust: 2-2. Doelpunten: Houbrechts 1-0, Strauven 1-1, Biets 1-2, Houbrechts 2-2, Massart 2-3.Tweede ProvincialeMembruggen 12 - Lille 1 Rust: 6-0. Doelpunten: Van Hommerich 1-0, Vrancken 2-0, E. Genc 3-0, Liesens 4-0, L. Melotte 5-0, Boosten 6-0, Liesens 7-0, Ruisch 8-0, Liesens 9-0, Ruisch 10-0, Liesens 11-0, E. Genc 12-0, Driesen 12-1.Diepenbeek B 5 - Lommel B 2 Rust: 1-2. Doelpunten: Thoelen 1-0, Belmans 1-1, Maes 1-2, Vandenberk 2-2 (own), Vandenberk 3-2 (own), Baerts 4-2, Huyskens 5-2.Stvv B 4 - Elen 0 Rust: 3-0. Doelpunten: Vliers 1-0, Droppert 2-0, Droppert 3-0, Corten 4-0.Bocholt B 0 - Membruggen 1 Rust: 0-1. Doelpunten: Driesen 0-1.Thes 1 - Herk 7 Rust: 0-3. Doelpunten: Vanmeer 0-1, Fontaine 0-2, Daems 0-3, Vanesch 0-4, Vanmeer 0-5, Vanmeer 0-6, Vanesch 0-7, Allard 1-7.Eksel 6 - Bokrijk B 3 Rust: 2-2. Doelpunten: Della Pelle 0-1, Boons 1-1, Boelaers 2-1, Stulens 2-2, Burm 3-2, Burm 4-2, Boons 5-2, I. De Volder 6-2, Stulens 6-3.Kadijk 1 - Belisia Bilzen 6 Rust: 0-5. Doelpunten: Lambié 0-1, Hansen 0-2, Lambié 0-3, Vanduffel 0-4 (own), Lambié 0-5, Hansen 0-6, Peeters 1-6.Zepperen Brustem 5 - Dilsen Stokkem 0 Forfait van Dilsen Stokkem.Wiemismeer 5 - Piringen 0 Forfait Piringen. [naar artikel]

5. Overzicht vrouwenvoetbal: Alken zwaar onderuit in Westerlo, Pelt laat punten liggen bij Genk C (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Eerste Nationale [naar artikel]

6. Overzicht vrouwenvoetbal: Alken verdiende meer tegen Vosselaar, Bocholt en Wiemismeer houden doelpuntenkermis (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)

EERSTE NATIONALE [naar artikel]

7. OVERZICHT VROUWENVOETBAL. Lin Buntinx scoort zes keer bij invalbeurt Alken (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Terwijl Genk B met 1-3 verloor van Wuustwezel, boekte Alken een 7-0-zege tegen Aywaille. Lin Buntinx scoorde na haar invalbeurt zes (!) keer voor Alken. [naar artikel]

8. OVERZICHT VROUWENVOETBAL. Drie goals van Buntinx leveren Alken geen puntengewin op (06/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Terwijl Genk B niet verder kwam dan een puntendeling tegen Moldavo, verloor Alken met 3-6 van Brasschaat. Voor Alken trof Lin Buntinx driemaal raak, bij Genk scoorde debutante Joy Kersten. [naar artikel]

9. OVERZICHT VROUWENVOETBAL. Alken lijdt zware thuisnederlaag, Pelt al tien matchen op rij ongeslagen (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)

FC Alken (tweede nationale) leed een zware thuisnederlaag tegen Westerlo: 0-6. In eerste provinciale blijft de titelstrijd spannend want zowel leider Louwel als achtervolger Pelt wonnen hun wedstrijd. Esperanza is nu al tien wedstrijden op rij ongeslagen.  In tweede provinciale haalde Belisia zwaar uit in Dilsen-Stokkem en blijft zo in het spoor van leider STVV B. [naar artikel]

10. OVERZICHT VROUWENVOETBAL. Alken klimt naar zesde plaats na knappe zege tegen Mechelen (20/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Dankzij een 6-2-zege tegen nummer drie Mechelen klimt Alken naar de zesde plaats in tweede nationale. [naar artikel]