Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Grote kopzorg erbij voor Poetin: de enige troepen die nog terreinwinst boekten, dreigen met muiterij

10/05/2023 - 06:15
"Wagner-baas Yevgeny Prigozhin heeft het feestje in mineur op het Rode plein nog wat meer verpest. Hij dreigt met muiterij. Wanhopig lijkt hij op zoek naar een exit uit Bachmoet die niemand hem gunt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Grote kopzorg erbij voor Poetin: de enige troepen die nog terreinwinst boekten, dreigen met muiterij (10/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Wagner-baas Yevgeny Prigozhin heeft het feestje in mineur op het Rode plein nog wat meer verpest. Hij dreigt met muiterij. Wanhopig lijkt hij op zoek naar een exit uit Bachmoet die niemand hem gunt. [naar artikel]


2. Live - Brits leger: ‘Russen boekten nauwelijks terreinwinst in laatste 72 uur’ (14/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Turkije meldt doorbraak bij graanoverleg Oekraïne en Rusland • ‘Russen boekten nauwelijks terreinwinst in laatste 72 uur’ (14/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - ‘Russen boekten afgelopen maand amper 3 kilometer terreinwinst’ • VS sturen grootste wapenlevering tot nu toe (09/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Pentagon erkent levering supersonische antiradarraketten • ‘Russen boekten afgelopen maand amper 3 kilometer terreinwinst’ (09/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Russische troepen boekten in 24 uur geen grote vooruitgang, zeggen Britten (23/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. “Russische troepen boekten afgelopen 24 uur geen grote vooruitgang” (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Russische troepen hebben in de afgelopen 24 uur geen grote vooruitgang geboekt in Oekraïne, zo meldt de Britse militaire inlichtingendienst zaterdagochtend. Dat is ondanks de toegenomen militaire activiteit. Tegenaanvallen van het Oekraïense leger “blijven de Russische inspanningen belemmeren”. [naar artikel]


8. Rebellen keren terreinwinst Syrische troepen in Oost-Ghouta om (04/03/2018 - Metro)

Syrische rebellen hebben terrein heroverd dat ze eerder nog hadden verloren aan de regeringstroepen in de rebellenenclave Oost-Ghouta. Dat berichtte het in Groot-Brittannië gevestigde Syrische Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR). Strijders van Jaish al-Islam, een van de belangrijkste rebellenfacties in de regio, lanceerden een nachtelijke tegenaanval in het zuidoostelijke deel van Oost-Ghouta en heroverden grote […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!