13/05/2023 - 23:04
"Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten."

1. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

2. Game over voor Standard na onwaarschijnlijke slotfase: Rouches geven in blessuretijd dubbele voorsprong uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De kaarten lijken geschud in de Europe Play-offs. Na de vlotte zege van AA Gent op Cercle morste Standard in eigen huis met punten tegen Westerlo na een dramatische slotfase, waarin het een 2-0 voorsprong nog uit handen gaf. Met nog drie wedstrijden te spelen telt Standard nu zeven achterstand op AA Gent, dat nog één overwinning nodig heeft voor groepswinst. Game over dus. [naar artikel]

3. LIVE STANDARD-WESTERLO. VAR keurt doelpunt Zinckernagel goed: Standard op voorsprong tegen Westerlo (1-0) ! (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Europe play-offs • Aftrap: 21u • Stade Maurice Dufrasne • Standard en Westerlo zijn nog zegeloos in de Europe play-offs [naar artikel]

4. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Yow brengt Westerlo op voorsprong met héérlijke knal! Wat kan Standard nog in het slotkwartier? (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Madsen brengt Westerlo op voorsprong vanop de stip! (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Yow brengt Westerlo op voorsprong met héérlijke knal! (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Stassin brengt Westerlo meteen op voorsprong na blunder Laifis! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Westerlo als Standard wisten deze play-offs nog niet te winnen. Standard speelde vorige week 3-3 gelijk tegen STVV. Westerlo ging dan weer met 3-2 de boot in tegen KV Mechelen. Allebei de ploegen zijn dus uit op hun eerste overwinning. Wie pakt zijn eerste overwinning van het seizoen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

8. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

9. “Dit gelijkspel reken ik mezelf aan”: Standard-coach Deila neemt verantwoordelijkheid op zich, nadat Westerlo in blessuretijd terugkeert (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel tegen Westerlo. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

10. Uitgerekend Laifis bezorgt Standard in blessuretijd nog een punt tegen Westerlo: 3-3! (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo leek zaterdagavond op weg naar zijn eerste overwinning in de Europe Play-offs, maar de Kamphanen slikten in blessuretijd nog een zure gelijkmaker. De Rouches waren halfweg de eerste helft op voorsprong gekomen, maar de thuisploeg stelde snel orde op zaken. Twee blunders van Laifis leken na de rust de Luikse ondergang in te luiden, maar de verdediger kopte finaal zélf nog de gelijkmaker binnen. [naar artikel]