Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Knack

Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculatie over gezondheid

15/05/2023 - 19:21
"Na dagenlange speculaties over zijn gezondheid is de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko opnieuw in het openbaar verschenen, op een afspraak met militaire functionarissen. De staatstelevisie in Minsk toonde de 68-jarige maandag in een militair groen uniform. Er waren de afgelopen dagen verschillende berichten over ziekte en een vermeende ziekenhuisopname van de politicus, die al dagen uit beeld was. The post Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculatie over gezondheid appeared first on Knack."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculatie over gezondheid (15/05/2023 - Knack)

Na dagenlange speculaties over zijn gezondheid is de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko opnieuw in het openbaar verschenen, op een afspraak met militaire functionarissen. De staatstelevisie in Minsk toonde de 68-jarige maandag in een militair groen uniform. Er waren de afgelopen dagen verschillende berichten over ziekte en een vermeende ziekenhuisopname van de politicus, die al dagen uit beeld was. The post Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculatie over gezondheid appeared first on Knack. [naar artikel]


2. Live - Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculatie over gezondheid • Kremlin hekelt Britse wapens voor Oekraïne (15/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na dagenlange speculatie over gezondheid (15/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Na dagenlange speculaties over zijn gezondheid is de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko opnieuw in het openbaar verschenen, op een afspraak met militaire functionarissen. De staatstelevisie in Minsk toonde de 68-jarige maandag in een militair groen uniform. Er waren de afgelopen dagen verschillende berichten over ziekte en een vermeende ziekenhuisopname van de politicus, die al dagen uit beeld was. [naar artikel]


4. “Hartinfarct” of “griep”: steeds meer speculatie over gezondheid Loekasjenko, Wit-Russische president naar verluidt in ziekenhuis (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De gezondheidstoestand van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko (68) maakt de tongen los. De geruchtenmolen kwam op gang na de 9 meiparade in Moskou, waar de bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin er ogenschijnlijk onwel uitzag. Volgens Wit-Russische media is het staatshoofd zaterdagavond opgenomen in een ziekenhuis in Minsk, en door die bewering doen nu de wildste theorieën de ronde. “Hij had een hartinfarct”, “ligt in een coma” of “is al dood”, klinkt het onder meer. [naar artikel]


5. Steeds meer speculatie over gezondheid Loekasjenko: ligt Wit-Russische president in ziekenhuis? (14/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Wat is er aan de hand met Loekasjenko? Steeds meer speculatie over gezondheid van Wit-Russische president (14/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Wat is er aan de hand met de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko? Na zijn verschijning op Overwinningsdag in Moskou gonsde het al van de geruchten dat zijn gezondheidstoestand te wensen overlaat, en nu is hij volgens Wit-Russische media in het ziekenhuis opgenomen. [naar artikel]


7. Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen? Persdienst geeft beeld vrij dat vandaag genomen zou zijn (15/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko (68) zou opnieuw opgedoken zijn. Volgens het onafhankelijke Wit-Russische nieuwskanaal ‘Belsat’ verspreidde zijn persdienst een foto die vandaag genomen zou zijn bij een bezoek aan zijn luchtmacht. [naar artikel]


8. Live - Loekasjenko opnieuw in openbaar verschenen na speculaties • Moskou zegt twee NAVO-vliegtuigen te hebben onderschept (15/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Macron: ‘Europese landen bereid tot opleiden Oekraïense gevechtspiloten’ • Loekasjenko weer in openbaar verschenen (15/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Na speculaties over zijn gezondheid: Kim Jong-un voor eerst in bijna maand in openbaar verschenen (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is voor het eerst in bijna een maand nog eens in het openbaar verschenen. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap maandag op gezag van het Noord-Koreaanse staatspersagentschap KCNA. Sinds enkele maanden zijn er speculaties over de gezondheidstoestand van de Noord-Koreaanse leider. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!