Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Al 30 jaar onthaalmoeder, maar nu moet Sylvie kinderopvang sluiten: “Wat vandaag verwacht wordt, is niet meer normaal”

17/05/2023 - 04:20
"Het Agentschap Opgroeien heeft beslist dat Sylvie Misplon voorgoed de deuren van haar kinderopvang Harlekijn in de Stationstraat in Moorslede moet sluiten. Zowel de onthaalmoeder, de gemeente als de ouders van de kinderen die er over de vloer komen zijn kwaad. “Op vlak van administratie ben ik zeker niet de beste, maar het is duidelijk dat de kinderen niet meer op de eerste plek komen”, aldus Sylvie die dertig jaar lang de job van onthaalmoeder beoefende."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Onthaalmoeder opgepakt voor door mekaar schudden baby l In Herent is een onthaalmoeder (42) aangehouden, omdat ze een baby van zes maanden hard door mekaar had geschud. De baby verslikte zich tijdens het eten en dreigde te stikken, waarop de onthaalmoeder (04/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Al 30 jaar onthaalmoeder, maar nu moet Sylvie kinderopvang sluiten: “Wat vandaag verwacht wordt, is niet meer normaal” (17/05/2023 - Het Nieuwsblad)

Het Agentschap Opgroeien heeft beslist dat Sylvie Misplon voorgoed de deuren van haar kinderopvang Harlekijn in de Stationstraat in Moorslede moet sluiten. Zowel de onthaalmoeder, de gemeente als de ouders van de kinderen die er over de vloer komen zijn kwaad. “Op vlak van administratie ben ik zeker niet de beste, maar het is duidelijk dat de kinderen niet meer op de eerste plek komen”, aldus Sylvie die dertig jaar lang de job van onthaalmoeder beoefende. [naar artikel]


3. Ouders en onthaalmoeder reageren nadat ex-werkneemster mishandeling filmt in kinderopvang (22/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Een moderne kinderopvang. Elke morgen een vriendelijk onthaal. Altijd de geur van vers gekookte maaltijden voor de kleintjes. ’t Paddestoeltje in Lichtervelde leek ogenschijnlijk een zeer goede kinderopvang. Maar schijn zou kunnen bedriegen, blijkt uit een filmpje en vele nieuwe getuigenissen tegen uitbaatster Chantal V. uit Torhout. [naar artikel]


4. Vergunning van onthaalmoeder geschorst na melding van gevaarsituatie: “Kinderopvang blijft al zeker tot eind september gesloten” (17/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het Agentschap Opgroeien heeft enkele dagen geleden de vergunning van een kinderopvang in Booischot (Heist-op-den-Berg) geschorst wegens ‘een recente gevaarsituatie’. Noch het Agentschap Opgroeien, noch het gemeentebestuur willen in detail gaan over de inhoud van de gevaarsituatie. Ten vroegste in september zou de opvang opnieuw kunnen openen, maar zeker is dat nog niet. [naar artikel]


5. Kinderopvang gesloten na mogelijk geval van mishandeling: onthaalmoeder ontkent aantijgingen (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Agentschap Opgroeien heeft kinderopvang Tante Lore in Waregem “met hoogdringendheid” geschorst. Dat gebeurde na een anonieme klacht tegen de onthaalmoeder, die een kind hardhandig zou behandeld hebben. Zo meldde Het Nieuwsblad vrijdag. [naar artikel]


6. Onthaalmoeder Sylvie (50) reageert op sluiting, na 30 jaar, van kinderopvang Harlekijn: “Ze hebben me compleet gekraakt” (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Acht ouders moeten voor hun kinderen op zoek naar een oplossing nadat het Agentschap Opgroeien heeft beslist dat Sylvie Misplon haar kinderopvang Harlekijn in de Stationstraat in Moorslede moet sluiten. De zaakvoerster zet alvast geen stappen om de beslissing te betwisten. [naar artikel]


7. 'Middeleeuwse toestanden' in crèche van Waregemse onthaalmoeder. Toch hoeft ze niet te sluiten (09/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een onthaalmoeder uit Waregem, tegen wie al verschillende klachten zijn ingediend en die begin dit jaar ook kort werd opgepakt, moet zich van de [naar artikel]


8. De slag om het platteland drijft een wig in de Vlaamse regering: ‘Er moeten meer opties zijn dan sluiten, sluiten, sluiten’ (07/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!