21/05/2023 - 15:42
"Stade Rennes heeft in de Ligue 1 een overtuigende overwinning geboekt. Het won met 0-5 op Ajaccio. Rennes, met Jeremy Doku in de basis, had zijn schaapjes al in de eerste helft op het droge."

1. Jérémy Doku draagt met doelpunt bij aan forfaitzege van Rennes, dat op koers blijft voor Europees ticket (21/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Stade Rennes heeft in de Ligue 1 een overtuigende overwinning geboekt. Het won met 0-5 op Ajaccio. Rennes, met Jeremy Doku in de basis, had zijn schaapjes al in de eerste helft op het droge. [naar artikel]

2. Wat een doelpunt! PSG steekt FIFA 18 naar de kroon met PlayStation-goal Neymar in Rennes (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de derde ronde van de Franse Beker won Paris Saint-Germain gisteren met verpletterende 1-6 cijfers op het veld van Rennes. Thomas Meunier keek... [naar artikel]

3. PSG wint topper tegen Rennes dankzij doelpunt van Mbappé in de 93ste minuut op assist van Messi (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

De Franse competitieleider PSG is op de 24ste speeldag ontsnapt in de topper tegen Rennes, vijfde in de stand, dankzij een treffer in de 93ste minuut van Kylian Mbappé op aangeven van Lionel Messi. PSG had de 1-0-zege niet eens nodig om autoritair aan de leiding te blijven in de Ligue 1. [naar artikel]

4. Doelpunt van Loïs Openda levert Lens drie punten op tegen Rennes en Jérémy Doku (27/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Lois Openda heeft met zijn club Lens het Stade Rennes van Jérémy Doku opzijgezet. Openda had zelf een belangrijke rol in de zege. De Rode Duivel legde de partij met een doelpunt in een beslissende plooi. Dankzij de zege klimt Lens voorlopig naar de leiding in de Ligue 1. [naar artikel]

5. Football Talk. Openda aan het kanon tegen Rennes van Doku en Theate - Ramazani helpt Almeria met doelpunt aan zege tegen Sevilla (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Largie Ramazani heeft opnieuw de netten laten trillen in La Liga. Onze landgenoot scoorde eerder tegen Real Madrid en trof dit keer raak tegen Sevilla. Almeria won zelfs met 2-1 van de troepen van Julen Lopetegui, Ramazani tekende voor de gelijkmaker. Voor Almeria was het de eerste zege van het seizoen. [naar artikel]

6. Droomdebuut voor Batshuayi bij Fenerbahçe, ook Theate (Rennes) laat zich gelden met knap doelpunt (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de eerste speeldag van de groepsfase van de Europa League hebben Rode Duivels Arthur Theate en Michy Batshuayi zich donderdag beslissend getoond voor hun teams, respectievelijk Rennes en Fenerbahçe. [naar artikel]

7. Will Still maakt met Reims een einde aan ongeslagen reeks van Rennes, ondanks doelpunt van Arthur Theate (29/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Rennes heeft donderdag bij Reims een 3-1-nederlaag geleden op de 16e speeldag in de Franse Ligue 1. De treffer van Arthur Theate mocht niet baten voor de bezoekers, die een einde zagen komen aan een reeks van 17 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag. [naar artikel]

8. Met deze fe-no-me-na-le lob effent Meunier pad voor PSG richting forfaitzege tegen Lorient (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met vier nederlagen op 18 wedstrijden is Paris Saint-Germain dit seizoen niet meer zo ongenaakbaar als de voorbije jaren in de Ligue 1. Op de [naar artikel]

9. Met deze fe-no-me-na-le lob effent Meunier voor PSG pad richting forfaitzege tegen Lorient (21/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

10. Forfaitzege PSG: Neymar, Mbappé en Cavani aan kanon (12/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nog in de poule van Anderlecht rekende PSG snel af met het Schotse Celtic. Thomas Meunier zag vanaf de bank hoe Cavani, Mbappé en Neymar al voor [naar artikel]