Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zeker drie Palestijnen gedood bij Israëlische militaire operatie in Nabloes

22/05/2023 - 08:40
"Bij een Israëlische militaire operatie in de stad Nabloes, in de bezette Westelijke Jordaanoever, zijn maandagochtend zeker drie Palestijnen gedood. Het gaat om mannen van 24, 30 en 32 jaar oud. Zes anderen raakten gewond, onder wie één persoon zwaargewond. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid. Het Israëlische leger heeft nog geen verklaringen afgelegd over het incident."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zeker drie Palestijnen gedood bij Israëlische militaire operatie in Nabloes (22/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij een Israëlische militaire operatie in de stad Nabloes, in de bezette Westelijke Jordaanoever, zijn maandagochtend zeker drie Palestijnen gedood. Het gaat om mannen van 24, 30 en 32 jaar oud. Zes anderen raakten gewond, onder wie één persoon zwaargewond. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid. Het Israëlische leger heeft nog geen verklaringen afgelegd over het incident. [naar artikel]


2. Tien Palestijnen gedood bij aanval van Israëlisch leger in Nabloes op Westelijke Jordaanoever  (22/02/2023 - VRT NWS)

Bij een militaire aanval van het Israëlische leger in Nabloes zijn zeker tien Palestijnen gedood. Bij de doden zijn leden van een gewapende verzetsgroep, maar ook burgers. Zo'n honderd anderen zijn gewond geraakt. Het is al enkele maanden onrustig op de bezette Westelijke Jordaanoever. [naar artikel]


3. Israëlische operatie in Gazastrook: zeven Palestijnen en een Israëlische soldaat gedood (12/11/2018 - Knack)

Premier Benjamin Netanyahu heeft zijn bezoek aan Parijs vroegtijdig afgebroken. [naar artikel]


4. Twee Israëlische gijzelaars bevrijd bij operatie in Rafah, 100 Palestijnen komen om het leven bij luchtaanvallen (12/02/2024 - VRT NWS)

Speciale eenheden van het Israëlische leger hebben vorige nacht in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook, twee Israëlische gijzelaars bevrijd. Het gaat om een 60-jarige en een 70-jarige man. De bevrijding gebeurde tijdens luchtaanvallen waarbij al zo'n 100 Palestijnen om het leven zijn gekomen. [naar artikel]


5. Live - Twee Israëlische gijzelaars bevrijd tijdens operatie door speciale eenheden die honderd Palestijnen het leven kost (12/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. LIVE GAZA. VS dienen resolutie in voor “onmiddellijk staakt-het-vuren” - 4 Palestijnen gedood bij nieuwe operatie Israëlisch leger op Westelijke Jordaanoever (21/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Verenigde Staten voeren de druk op Israël op. Het land heeft bij de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties een ontwerpresolutie ingediend voor een onmiddellijk staakt-het-vuren in Gaza. Het Israëlische leger heeft twee dagen op rij aanvallen uitgevoerd op de Westelijke Jordaanoever. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


7. Live - ‘Militaire dreiging rond Israëlische-Libanese grens groeit’ • Europa bevriest ontwikkelingshulp aan Palestijnen (09/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Afgelopen 24 uur 125 Palestijnen gedood door Israëlische militaire acties in Gaza (04/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Europese Unie lanceert militaire missie in de Rode Zee • Palestijnen zeggen dat hun toekomst op het spel staat in zaak ICJ (19/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ▶ Live - Negen Palestijnen gedood door Israël op de bezette Westoever • Pro-Palestijns protest in Kamer, militaire politie moet ingrijpen (21/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!