Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Hof van Beroep beslist vandaag welke straf Reuzegommers krijgen voor dood Sanda Dia

26/05/2023 - 07:13
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Hof van Beroep beslist vandaag welke straf Reuzegommers krijgen voor dood Sanda Dia (26/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Hof van Beroep beslist vandaag of en welke straf Reuzegommers krijgen voor dood Sanda Dia (26/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Advocaat van Reuzegommers: “Geen nood: er kómt ‘Justice for Sanda’, maar ook voor de Reuzegommers” (07/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Met lede ogen stelt advocaat John Maes (51) vast dat de zaak-Sanda Dia almaar meer op de straatstenen wordt uitgevochten. “Er is nu een volkstribunaal opgericht met zogezegd kille moordenaars in de hoofdrol en dat kan in een rechtsstaat nooit de bedoeling zijn.” De Antwerpse strafpleiter verdedigt twee Reuzegommers en verzekert iedereen dat er een eerlijk proces komt. “Natuurlijk zal er #JusticeforSanda zijn, maar ook voor de beklaagden.” [naar artikel]


4. Raadkamer beslist vandaag of zaak-Sanda Dia voor rechtbank kan komen en met welke Reuzegommers (05/08/2021 - Het Nieuwsblad)

De raadkamer in Hasselt doet donderdag vanaf 14 uur uitspraak of het Reuzegom-dossier over de fatale doop met Sanda Dia voor een rechtbank kan komen. In de beschikking van de raadkamer zal dan ook vermeld staan wie van de achttien Reuzegom-leden zich voor een rechtbank moet verantwoorden. [naar artikel]


5. Reuzegommers naar rechtbank? Raadkamer beslist vandaag over zaak-Sanda Dia (05/08/2021 - Gazet van Antwerpen)

De raadkamer in Hasselt doet donderdag vanaf 14u uitspraak of het Reuzegom-dossier over de fatale doop met Sanda Dia voor een rechtbank kan komen. In de beschikking van de raadkamer zal dan ook vermeld staan wie van de achttien Reuzegom-leden zich voor een rechtbank moet verantwoorden. [naar artikel]


6. Reuzegommers weten vandaag waar ze aan toe zijn. Hof van beroep kondigt arrest aan in proces rond dood Sanda Dia (26/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Liveblog proces-Sanda Dia - Laatste Reuzegommers krijgen vandaag het woord (17/03/2023 - VRT NWS)

Op de vijfde dag van het proces over Sanda Dia, de student die eind 2018 overleed na een doop van studentenclub Reuzegom, komen vandaag opnieuw Reuzegommers en hun advocaten aan het woord. 13 van de 18 beklaagden konden de voorbije dagen hun zegje al doen, de laatste 5 krijgen vandaag die kans. Volg hun pleidooien in deze liveblog. [naar artikel]


8. In theorie kan Acid een zwaardere straf krijgen dan de Reuzegommers: rechtbank spreekt zich vandaag uit over Reuzegom-video (22/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. Enkel in theorie kan Acid een zwaardere straf krijgen dan de Reuzegommers: rechtbank spreekt zich vandaag uit over doxingvideo (22/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!