Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Ommekeer aan zee: KV Oostende wil Vanderhaeghe terug als coach, Amerikaanse eigenaars zien af van verkoop

26/05/2023 - 13:11
"Bij KV Oostende was het chaos sinds de degradatie naar de Challenger Pro League. De club stond te koop, maar die verkoop zou niet langer aan de orde zijn. De Amerikaanse eigenaars willen KVO nieuw leven in blazen. Het strafste van al: ze willen Yves Vanderhaeghe - vorig seizoen ontslagen - terug als coach. Met Brecht Capon en Michiel Jonckheere zouden ook twee ex-spelers toegevoegd worden aan de staf."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ommekeer aan zee: KV Oostende wil Vanderhaeghe terug als coach, Amerikaanse eigenaars zien af van verkoop (26/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij KV Oostende was het chaos sinds de degradatie naar de Challenger Pro League. De club stond te koop, maar die verkoop zou niet langer aan de orde zijn. De Amerikaanse eigenaars willen KVO nieuw leven in blazen. Het strafste van al: ze willen Yves Vanderhaeghe - vorig seizoen ontslagen - terug als coach. Met Brecht Capon en Michiel Jonckheere zouden ook twee ex-spelers toegevoegd worden aan de staf. [naar artikel]


2. Eigenaars in Monaco hoogst ontevreden: Yves Vanderhaeghe dreigt het gelag te betalen voor de 4 op 24 van Cercle (02/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Ook tegen Union kon Cercle Brugge zaterdagavond niet winnen. Thuis lukte dat dit seizoen nog geen enkele keer en deze vierde thuisnederlaag zou wel eens die teveel kunnen worden voor Yves Vanderhaeghe. Al voor de match was de stoel aan het wankelen van de trainer die amper vijf maanden geleden nog de grote redder was van Cercle. Vanderhaeghe dreigt nu het zoveelste slachtoffer te worden van een sportieve malaise die al jaren aan de gang is. Eigenaar AS Monaco pompte al ruim 50 miljoen in Cercle maar slaagt er absoluut niet in om het geld vakkundig te besteden en een goed beleid te voeren. [naar artikel]


3. “Te gek om los te lopen”: koppel valt eigenaars van kasteeldomein lastig... omdat zij menen de échte eigenaars te zijn (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Hallucinant.” Een ander woord voor wat een Mechels koppel twee zomers geleden meemaakte, had hun advocaat niet. Plots werden ze in hun tuin geconfronteerd met een ander koppel dat beweerde dat zíj de eigenaars waren van de woning, een kasteel. De nep-eigenaars riskeren nu celstraffen tot anderhalf jaar. Het bleef immers niet bij die ene confrontatie. [naar artikel]


4. “Te gek om los te lopen”: koppel valt eigenaars van kasteeldomein lastig... omdat zij beweren de échte eigenaars te zijn (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Hallucinant.” Een ander woord voor wat een Mechels koppel twee zomers geleden meemaakte, had hun advocaat niet. Plots werden ze in hun tuin geconfronteerd met een ander koppel dat beweerde dat zíj de eigenaars waren van de woning, een kasteel. De nep-eigenaars riskeren nu celstraffen tot anderhalf jaar. “Hier is een psychiater nodig”, pleitte de advocaat van de rechtmatige eigenaars. Het bleef immers niet bij die ene confrontatie. [naar artikel]


5. Zélfs de bakker wacht op zijn geld: hoe Amerikaanse eigenaars KV Oostende aan haar lot overlaten en richting faillissement duwen (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Van de lokale bakker en brouwer tot ex-trainer Yves Vanderhaeghe en Jack Hendry: de waslijst aan schulden - in totaal bijna 5 miljoen euro - is stilaan hallucinant. Achtergrond bij het wanbeleid bij KV Oostende, dat wederom met het faillissement flirt. Hoe moet het met de kustploeg verder als zelfs de uitbetaling van jeugdtrainers vertraging oploopt? [naar artikel]


6. LIVE. De totale ommekeer! Bataille kopt Oostende op voorsprong en heeft virtueel weer kans op play-off 1 (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Het Kiel • Beerschot versus KV Oostende [naar artikel]


7. Spanning tot slotspeeldag: Oostende grijpt laatste kans op play-off 1 met sensationele ommekeer bij Beerschot (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zou het dan toch nog? KV Oostende deed gisteren alvast wat het moest doen - Antwerp en Anderlecht moeten zo nog één week bibberen. [naar artikel]


8. LIVE. KV Oostende en Standard zijn er weer aan begonnen! Maken Rouches ommekeer compleet? (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Diaz Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]


9. LIVE. Zorgt Beerschot in de tweede helft nog voor een straffe ommekeer in Oostende? (18/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Rode lantaarn Beerschot heeft 1 op 21 • Aftrap: 16u15 • Diaz Arena [naar artikel]


10. OVERZICHT CROKY CUP. Antwerp bekert verder na ommekeer tegen Charleroi - Genk met de billen bloot in Oostende (06/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vermakelijk avondje in de Croky Cup, met veel goals en een stunt van formaat. Antwerp stootte door na een heuse ommekeer tegen Charleroi, terwijl Genk met de billen bloot ging bij tweedeklasser KV Oostende. In Knokke-OHL moesten strafschoppen de beslissing brengen - daarin trokken de Leuvenaars aan het langste eind. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!