26/05/2023 - 20:51
"Senne Lynen vergeleek Antwerp al met zijn “eerste lief”: als kleine jongen supporterde hij in Tribune 2 voor rood-wit. Nu moet Lynen met Union de titeldroom van Antwerp dwarsbomen om zelf de titelkans te vrijwaren: “Mijn Antwerpse vrienden laten me nu héél hard met rust.”"

1. Senne Lynen moet tegen “zijn eerste lief” Unions titelkansen gaaf houden: “Mijn Antwerpse vrienden laten me nu héél hard met rust” (26/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Senne Lynen vergeleek Antwerp al met zijn “eerste lief”: als kleine jongen supporterde hij in Tribune 2 voor rood-wit. Nu moet Lynen met Union de titeldroom van Antwerp dwarsbomen om zelf de titelkans te vrijwaren: “Mijn Antwerpse vrienden laten me nu héél hard met rust.” [naar artikel]

2. Ryanair-baas valt ‘crazy unions' in België aan (26/09/2018 - De Tijd)

13:07 Aan de vooravond van een mogelijk historische staking vrijdag valt Ryanair-CEO Michael O’Leary de verdeelde Belgische vakbonden aan. [naar artikel]

3. Ryanair-topman beschuldigt 'crazy-unions': "Piloten en cabinepersoneel steunen stakingen niet" (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Volgens Ryanair-topman Michael O'Leary is de staking van vrijdag bij Ryanair alleen bedoeld om de luchtvaartmaatschappij te schaden, en heeft ze... [naar artikel]

4. Aanvoerders van andere 1B-clubs wikken en wegen titelkansen Beerschot: “Eerste finale was reclame voor het niveau van 1B” (11/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Zaterdagavond weten we wie naar 1A promoveert. Wie is er beter geplaatst dan de tegenstanders uit 1B om de kansen van beide ploegen in te schatten. “Het mentale voordeel is voor Beerschot, voor OH Leuven ligt de sleutel bij Mercier.” [naar artikel]

5. Dembélé over de titelkansen van Tottenham: "Kunnen iets bijzonders doen" (03/02/2017 - Sporza)

Vorig jaar greep Tottenham op de valreep naast de titel in de Premier League. "Maar ik denk dat we daaruit geleerd hebben", zegt Rode Duivel Mousa Dembélé. [naar artikel]

6. Ajax ziet bij PSV titelkansen in rook opgaan (letterlijk en figuurlijk) (23/04/2017 - Sporza)

Feyenoord is de lachende derde na PSV-Ajax. Door de nederlaag van Ajax in de topper wenkt de titel voor de Rotterdammers. [naar artikel]

7. Verknalt 'Super Mario' de titelkansen van PSG? Zo trapt Balotelli zijn Nice op voorsprong tegen Meunier (30/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

In Frankrijk wordt de 35ste speeldag van de vaderlandse voetbalcompetitie afgesloten met een heuse topper: OGC Nice versus PSG oftewel de nummer [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Kalidou Koulibaly houdt titelkansen Napoli gaaf met doelpunt in laatste minuut (22/04/2018 - Metro)

Napoli heeft zondag de topper in de Italiaanse Serie A tegen Juventus gewonnen. Op speeldag 34 gingen de Napolitanen, met Dries Mertens in de basis, in extremis met 0-1 winnen in Turijn. Een intense wedstrijd met kansen aan beide kanten leek lang op een 0-0 gelijkspel af te stevenen, maar daar stak Kalidou Koulibaly (ex-Genk, […] Het bericht Belgen in het buitenland – Kalidou Koulibaly houdt titelkansen Napoli gaaf met doelpunt in laatste minuut verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Play-offs handbal (m) – Achilles Bocholt houdt titelkansen gaaf (26/05/2018 - Metro)

De strijd om de Belgische handbaltitel is nog niet beslecht. In de tweede wedstrijd van de play-off-finale (best of 3) won Achilles Bolcholt zaterdag met 32-30 van Intia Hasselt. Halfweg was de stand 18-12 in het voordeel van de thuisploeg. In een zinderende tweede helft kwamen de bezoekers terug tot op één punt, maar uiteindelijk […] Het bericht Play-offs handbal (m) – Achilles Bocholt houdt titelkansen gaaf verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Achilles Bocholt houdt titelkansen gaaf in play-offs handbal (26/05/2018 - Het Belang van Limburg)

De strijd om de Belgische handbaltitel is nog niet beslecht. In de tweede wedstrijd van de play-off-finale (best of 3) won Achilles Bolcholt zaterdag met 32-30 van Intia Hasselt. Halfweg was de stand 18-12 in het voordeel van de thuisploeg. In een zinderende tweede helft kwamen de bezoekers terug tot op één punt, maar uiteindelijk hield Bocholt stand. De eerste wedstrijd eindigde vorige week met 30-26 in het voordeel van Hasselt. Volgende week zaterdag valt de beslissing in een belle, die ook in Bocholt wordt gespeeld. [naar artikel]