Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Kinga Kantorska uit ‘Blind gekocht’ groeide op in een flat van 30 vierkante meter: “Ik heb leren zwemmen tussen de obstakels die de wereld voorschotelt”

28/05/2023 - 09:27
"Kinga Kantorska (45) uit ‘Blind Gekocht’ groeide op in een tweekamerappartement van 30 vierkante meter in het Poolse Lodz. Niets wees erop dat ze ooit een succesvolle makelaar zou worden in een land meer dan duizend kilometer van huis, laat staan dat ze daar ooit een tv-bekendheid zou zijn. “Toen ik hier aankwam, was ik een ufo, echt een vreemd object”, vertelt ze. “Maar kijk, het is allemaal goed gekomen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kinga Kantorska uit ‘Blind gekocht’ groeide op in een flat van 30 vierkante meter: “Ik heb leren zwemmen tussen de obstakels die de wereld voorschotelt” (28/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kinga Kantorska (45) uit ‘Blind Gekocht’ groeide op in een tweekamerappartement van 30 vierkante meter in het Poolse Lodz. Niets wees erop dat ze ooit een succesvolle makelaar zou worden in een land meer dan duizend kilometer van huis, laat staan dat ze daar ooit een tv-bekendheid zou zijn. “Toen ik hier aankwam, was ik een ufo, echt een vreemd object”, vertelt ze. “Maar kijk, het is allemaal goed gekomen.” [naar artikel]


2. Het gevoel van triomf verdwijnt zodra ik probeer te achterhalen waarom de magnetron mij vaak een heet bord met koud eten voorschotelt (26/04/2020 - De Morgen)

Jean-Paul Mulders onderzoekt alles wat u bij de hersenkwabben kan grijpen. [naar artikel]


3. Anderhalf jaar van Zoom-meetings en Skype-gesprekken, en dít is wat Sporza ons voorschotelt (14/06/2021 - De Morgen)

Frederik De Backer ziet wat u niet ziet tijdens het EK. Vandaag: het scherm. [naar artikel]


4. Het kookboek dat je het zoete Italiaanse leven voorschotelt, inclusief een portie te zoete teksten (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Elke week legt Check voor u een kookboek op de rooster. Deze week proeven we van het zoete Italiaanse leven, en hoe! [naar artikel]


5. Ik hou mijn hart vast voor wat VRT MAX de jeugd straks voorschotelt (29/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Twee kibbelende federaties en dure vierkante meters: snooker hoopt op Brecel-effect, al zijn er wel een aantal obstakels (02/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Kinga Kantorska is nieuwe makelaar in ‘Blind Gekocht’: “Het leek me eerst onmogelijk om Béa te vervangen” (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)

“Hoe vervang je Béa in Blind Gekocht? Dat kan toch niet!” Het was de eerste gedachte die door het hoofd van Kinga Kantorska (44) flitste toen haar gevraagd werd om de nieuwe makelaar van het Play4-programma te worden. Toch gaat de vastgoedexperte uit Herk-de-Stad binnenkort de uitdaging aan. “De kijkers gaan sowieso vergelijken, maar ik hoop dat ze mild zullen zijn.” [naar artikel]


8. Twee keer won ze ‘Huizenjagers’, nu gaat Kinga Kantorska op jacht in ‘Blind gekocht’: “Ik had schrik, want Béa kan je toch niet vervangen?” (16/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Dat het een uitdaging zal worden om het publiek Béa Vandendael te doen vergeten, beseft ze maar al te goed. Maar als tweevoudig winnaar van ‘Huizenjagers’ heeft Kinga Kantorska (44) ervaring genoeg om binnenkort als nieuwe makelaar aan te treden in ‘Blind gekocht’. En ze kan nog één seizoen rekenen op haar oude studievriend Bart. “Hij heeft me ooit nog bijles gegeven.” [naar artikel]


9. Kinga Kantorska: ‘Nog een geluk dat ik niet Kinga Zdziewierczkiewicz heet’ (06/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Makelaar Kinga Kantorska (Blind Gekocht): ‘Ik emigreerde “per toeval” en ben niet van plan nog te vertrekken’ (07/05/2023 - Knack)

Kinga Kantorska is aankoopmakelaar. Ze is te zien in Blind gekocht op Play4. The post Makelaar Kinga Kantorska (Blind Gekocht): ‘Ik emigreerde “per toeval” en ben niet van plan nog te vertrekken’ appeared first on Knack. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!