Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE TITELSTRIJD. Wie wordt kampioen? Volg de ontknoping van de Jupiler Pro League de hele dag op de voet bij HLN

04/06/2023 - 00:37
"Antwerp, Union of Racing Genk. Wie wordt kampioen in de Jupiler Pro League? Vandaag valt de beslissing op de slotspeeldag. Op deze pagina kan u non-stop de laatste weetjes en nieuwtjes over de razendspannende titelstrijd volgen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE TITELSTRIJD. Wie wordt kampioen? Volg de ontknoping van de Jupiler Pro League de hele dag op de voet bij HLN (04/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp, Union of Racing Genk. Wie wordt kampioen in de Jupiler Pro League? Vandaag valt de beslissing op de slotspeeldag. Op deze pagina kan u non-stop de laatste weetjes en nieuwtjes over de razendspannende titelstrijd volgen. [naar artikel]


2. Een vooruitblik op de ontknoping in de Jupiler Pro League: ‘Antwerp kampioen? Als ze winnen in Genk, zou dat alsnog verdiend zijn’ (04/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Knotsgekke ontknoping in Braziliaanse titelstrijd: Flamengo kampioen na nederlaag en Internacional woedend na afgekeurde goals (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Flamengo werd afgelopen nacht voor de achtste keer kampioen van Brazilië, maar daar had de volksclub uit Rio de Janeiro een tikkeltje geluk bij nodig. De ploeg van trainer Rogério Ceni verloor zelf met 2-1 bij São Paulo FC, maar had het geluk dat achtervolger Internacional met 0-0 gelijkspeelde tegen Corinthians. [naar artikel]


4. OVERZICHT. Ongezien spannende titelstrijd in Premier League, ontknoping nadert in Italië: hoe staat het in de andere Europese competities? (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op één speeldag van het einde kennen we in twee landen de kampioen nog niet. In de Premier League vechten Manchester City en Liverpool een epische titelstrijd uit. De Citizens moeten nog thuis tegen Aston Villa, de Reds spelen op Anfield tegen Wolverhampton. In Italië knokken stadsrivalen AC Milan en Inter om de ‘Scudetto’. De Rossoneri gaan op bezoek bij Sassuolo voor de titel, de Nerazzurri ontvangen Sampdoria in San Siro. Een overzicht. [naar artikel]


5. Jupiler Pro League trekt zich weer op gang: strijd om plaatsen in play-offs nadert stilaan ontknoping (02/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Na een onderbreking van twee weken wegens interlandvoetbal trekt de Jupiler Pro League zich zaterdagnamiddag weer op gang met de 32e speeldag. [naar artikel]


6. Vanavond starten de play-offs in de Jupiler Pro League: alles wat u moet weten over de ontknoping van onze competitie (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Nog zes speeldagen. Daarna weten we wie zich tot landskampioen van het seizoen 2023-2024 kroont en wie welk Europees ticket pakt. Hieronder alles wat u moet weten over de ontknoping van de Jupiler Pro League [naar artikel]


7. Peter Vandenbempt over ontknoping in Jupiler Pro League: ‘Als Union niet verstijft, kan ik me voorstellen dat de ploeg wint’ (03/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Peter Vandenbempt over ontknoping in Jupiler Pro League: ‘Als Union niet verstijft, kan ik me voorstellen dat ze winnen’ (03/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Jupiler Pro League gaat razendspannende ontknoping om Play-off 1 tegemoet: vijf ploegen staan op zakdoek van elkaar (26/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Door de zege van Cercle Brugge op Eupen (0-2), het gelijkspel van Antwerp bij AA Gent (2-2) en de nederlaag van Club Brugge in de topper tegen Anderlecht (1-2) staat het allemaal op een zakdoek in de stand van de Jupiler Pro League. Met nog drie speeldagen voor de play-offs bedraagt het verschil tussen de Buffalo’s, het nummer zeven, en blauw-zwart, het nummer drie, amper twee punten. Dit zijn de programma’s, die de vijf topkandidaten voor de Champions’ Play-Offs nog te wachten staan. [naar artikel]


10. Zorgt Beringen voor onverwachte ontknoping in titelstrijd? "Zolang ik hier speel, zijn we nooit dichter bij de eerste plaats geweest" (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Benieuwd of Beringen, dat na de opgemerkte zege bij Torpedo tot op twee punten van de leiding is genaderd, ook de moeilijke hindernis tegen Zepperen Brustem succesvol kan afronden. Want het programma dat dan nog rest oogt wel iets makkelijker voor Beringen dan voor de concurrentie. Het zou wel eens een onverwachte ontknoping kunnen worden in de titelstrijd. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!