Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Nederland haalt klassieker vanonder het stof: ‘Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet’ keert terug, mét nieuwe presentator

10/06/2023 - 10:42
"‘Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet’ keert terug op de Nederlandse buis. Het programma ging van start in de eighties, en was ook in Vlaanderen mateloos populair. Zo werd de spelshow vanaf 1991 ook uitgezonden op de toenmalige BRT, en presenteerde zanger Bart Herman later ook de volledig Vlaamse versie. Voor de Nederlandse reboot wordt nu beroep gedaan op Ruben Nicolai."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nederland haalt klassieker vanonder het stof: ‘Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet’ keert terug, mét nieuwe presentator (10/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet’ keert terug op de Nederlandse buis. Het programma ging van start in de eighties, en was ook in Vlaanderen mateloos populair. Zo werd de spelshow vanaf 1991 ook uitgezonden op de toenmalige BRT, en presenteerde zanger Bart Herman later ook de volledig Vlaamse versie. Voor de Nederlandse reboot wordt nu beroep gedaan op Ruben Nicolai. [naar artikel]


2. Een klassieker met Jodie Foster en de terugkeer van een klassieker van Matt Groening (24/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. ‘Dit is het einde van Gary Lineker als BBC-presentator’: Engelse voetbalwereld schaart zich achter presentator in ‘nazi’-rel (11/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. LIVE (16u45). Levert klassieker tussen Ajax en Feyenoord spektakel op in Nederland? (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Eredivisie • Aftrap: 16u45 • Johan Cruijff Arena • Ref: Danny Makkelie [naar artikel]


5. LIVE. Levert klassieker tussen Ajax en Feyenoord spektakel op in Nederland? (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Eredivisie • Aftrap: 16u45 • Johan Cruijff Arena • Ref: Danny Makkelie [naar artikel]


6. Red Lions verpulveren Rusland met 9-2, in halve finale wacht klassieker tegen Nederland of Duitsland (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Lions moesten in het laatste pouleduel tegen Rusland met vier doelpunten verschil winnen om zeker te zijn van een plaats in halve finale. Die klus klaarden ze reeds na het eerste kwart. Uiteindelijk wonnen de Belgen met 9-2. De pijlen kunnen nu helemaal gericht worden op de halve finale van donderdag. Nederland of Duitsland wordt dan de tegenstrever. Een klassieker om naar uit te kijken. [naar artikel]


7. "Je wilt er niet als bosneger bijlopen": Nederland in shock om uitspraken van presentator (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse kapper Ad Peters heeft bij onze noorderburen voor veel ophef gezorgd met een opmerking over kroeshaar in het lifestyle-programma... [naar artikel]


8. Discussie over limiet op salaris Matthijs van Nieuwkerk in Nederland: publieke omroep vreest vertrek van presentator (02/05/2019 - VRT NWS)

De Nederlandse Omroep BNNVARA vreest dat Matthijs van Nieuwkerk, de presentator van het bekende praatprogramma "De wereld draait door" de overstap zal maken naar een commerciële zender,  omdat hij daar meer kan verdienen. Door de salarisregels in Nederland staat er een limiet op hoeveel presentatoren bij de publieke omroep mogen verdienen. Commerciële zenders proberen daar vaak van te profiteren. [naar artikel]


9. Van presentator tot kandidaat: Erik van Looy neemt deel aan ‘De slimste mens' in Nederland (12/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op 26 december gaat in Nederland het 21ste seizoen van ‘De slimste mens’ van start. En voor de tweede keer in de geschiedenis bij onze noorderburen, speelt er dit seizoen een Belg mee in het programma. Niemand minder dan Erik Van Looy (60) ruilt zijn plek achter het Belgische presentatorstatief even in voor een van de drie Nederlandse ‘Slimste mens’-zetels. [naar artikel]


10. Russische tv-presentator over tribunaal in Den Haag: “Eén bom op de dijken en Nederland is weg” (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dat Nederland bereid is om in Den Haag een Oekraïne-tribunaal te openen, is ook in Rusland bekend geworden. In een praatprogramma spreekt de bekende tv-presentator Vladimir Solovjov er dreigend en denigrerend over. Hij stelt dat met één raket op de Nederlandse dijken, er geen land meer over is. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!