Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Italiaans voetbal rouwt om Silvio Berlusconi, ex-voorzitter van AC Milan en Monza: “Een leegte die nooit gevuld kan worden”

12/06/2023 - 14:40
"Ook het Italiaanse voetbal is in diepe rouw door het overlijden van Silvio Berlusconi. De ex-voorzitter van AC Milan had al jaren een broze gezondheid en leed aan chronische leukemie. Hij stierf op 86-jarige leeftijd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Italiaans voetbal rouwt om Silvio Berlusconi, ex-voorzitter van AC Milan en Monza: “Een leegte die nooit gevuld kan worden” (12/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook het Italiaanse voetbal is in diepe rouw door het overlijden van Silvio Berlusconi. De ex-voorzitter van AC Milan had al jaren een broze gezondheid en leed aan chronische leukemie. Hij stierf op 86-jarige leeftijd. [naar artikel]


2. ‘Voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi heeft leukemie’ (06/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi is na zijn diagnose leukemie begonnen aan chemotherapie (06/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi na diagnose leukemie begonnen aan chemotherapie (06/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Voormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi spreekt partij toe vanuit het ziekenhuis (06/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi heeft vanuit het ziekenhuis via een videoboodschap voor het eerst zijn aanhangers toegesproken. Hij bedankte hen voor de steun, “die meer dan wat dan ook me heeft geholpen een zeer gevaarlijke longontsteking te overwinnen”. [naar artikel]


6. Italiaans oud-premier Silvio Berlusconi (86) overleden: de rasverkoper die altijd de geur van het geld volgde (12/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Staatsbegrafenis van Italiaans oud-premier Silvio Berlusconi start: grote drukte in kathedraal Milaan en op Piazza del Duomo (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Italië neemt afscheid van oud-premier, zakenman en voetbalclubeigenaar Silvio Berlusconi. Hij krijgt een staatsbegrafenis in de kathedraal van zijn geboortestad Milaan. Het is in Italië een dag van nationale rouw, de vlaggen op overheidsgebouwen hangen halfstok. [naar artikel]


8. Italiaans oud-premier Silvio Berlusconi begraven: grote drukte in kathedraal Milaan en op Piazza del Duomo (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Italië neemt afscheid van oud-premier, zakenman en voetbalclubeigenaar Silvio Berlusconi. Hij krijgt een staatsbegrafenis in de kathedraal van zijn geboortestad Milaan. Het is in Italië een dag van nationale rouw, de vlaggen op overheidsgebouwen hangen halfstok. [naar artikel]


9. “Voor altijd bij ons”: Italiaans voetbal rouwt om ex-Milan-voorzitter Berlusconi (12/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In Italië is vandaag politicus Silvio Berlusconi op 86-jarige leeftijd overleden. De excentrieke Italiaan was als voormalig voorzitter van AC Milan ook een grote naam in het voetbal. [naar artikel]


10. [VIDEO] - Hoe zou het nog zijn met... Silvio Berlusconi? (29/09/2016 - De Redactie)

De gewezen Italiaanse premier en nimmer saaie politicus Silvio Berlusconi wordt vandaag 80. Na een lichte hartaanval begin juni dit jaar kan il Cavaliere zich weer in een goede gezondheid verheugen. Het is dan ook een ideaal moment om ons zijn uitschuivers even voor de geest te halen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!