Restaurantrecensent Bruno Vanspauwen beticht Sergio Herman ervan onlineschaarste te creëren in zijn restaurants om zo de hype rond zichzelf aan te wakkeren. [naar artikel]
In een van Sergio Herman zijn restaurants zal je niet gauw bananen voorgeschoteld krijgen. De sterrenchef heeft een bloedhekel aan de fruitsoort en dat maakte hij heel duidelijk in 'Mijn Pop-uprestaurant'. [naar artikel]
Alsof het runnen van drie restaurants en zes frituren nog niet genoeg is, pakt Sergio Herman alweer uit met een nieuwe carrièremove. Hij stort zich op het maken van granola. Hij werkt daarvoor samen met La Favo. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt na vijftien jaar uit zijn twee restaurants in het Nederlandse Cadzand. Volgens Herman past de rol die hij binnen de zaken vervult, niet langer bij zijn persoonlijke ambitie. [naar artikel]
Vanaf vanavond verrast chef-kok Sergio Herman enkele BV-mama's, geflankeerd door hun zoon of dochter, met een culinaire, nostalgische en soms ook... [naar artikel]
Fanny van restaurant Filly's was dinsdagavond in 'Mijn Pop-uprestaurant' op VTM enorm onder de indruk van de kookkunsten van sterrenchef Sergio Herman. Maar dat is niet het enige wat haar is opgevallen. "Dat is wel ne snelle ze", liet ze zich ontvallen. Snel als in het West-Vlaams? "Dat ook, het is echt nen heten teen." [naar artikel]
2020 is een jaar dat veel mensen zo snel mogelijk willen vergeten, en daar denkt sterrenchef Sergio Herman (50) net zo over. "Ik ga nóg egoïstischer worden", zegt hij in 'Telefacts NU'. [naar artikel]
Sinds gisteren mogen de restaurants ook in België open. Niemand die blijer is dan Sergio Herman. Hij opende net een pop-updeli in Antwerpen en... [naar artikel]
"AIRrepublic", het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft meteen een Michelinster in de wacht gesleept. Herman ontving eerder al een Michelinster voor de Resto-Bar "Pure C" in hetzelfde Cadzand, die hij ook dit jaar behoudt. En zijn restaurant "The Jane" in Antwerpen heeft twee Michelinsterren. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt na vijftien jaar uit zijn twee restaurants in het Nederlandse Cadzand. Dat meldt zijn restaurantorganisatie donderdagavond in een persbericht. Volgens Herman past de rol die hij binnen de zaken vervult, niet langer bij zijn persoonlijke ambitie. [naar artikel]
Met ‘Sergio’s smaakmakers’ heeft Sergio Herman (48) net zijn negende kookboek uit. Het moment om de Zeeuwse kok uit te horen over de kantelmomenten... [naar artikel]
2020 is een jaar dat veel mensen zo snel mogelijk willen vergeten, en daar denkt sterrenchef Sergio Herman (50) net zo over. "Ik ga nóg egoïstischer worden", zegt hij in 'Telefacts NU'. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt na vijftien jaar uit zijn twee restaurants in Cadzand in Nederland. Dat meldt hij in een persbericht. Volgens Herman past de rol die hij binnen de zaken Pure C en AIRrepublic vervult, niet langer bij zijn persoonlijke ambitie. [naar artikel]
Tot eind mei is het onmogelijk om online nog een tafeltje te reserveren bij Air Republic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand. Ook The Jane in Antwerpen is op de website volledig volzet. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman stapt na vijftien jaar uit zijn twee restaurants in het Nederlandse Cadzand. Dat meldt zijn restaurantorganisatie donderdagavond in een persbericht. Volgens Herman past de rol die hij binnen de zaken vervult niet langer bij zijn persoonlijke ambitie. [naar artikel]
Topkok Sergio Herman heeft in een interview voor het eerst verteld over het verdriet dat hij en zijn vrouw Ellemieke te verwerken kregen. Hun zoontje overleed in maart, kort voor de geboorte. "De eerste veertien dagen na de bevalling kwam ik zonder slaappil de nacht niet door", vertelt Sergio in een interview met het Nederlandse magazine LINDA. [naar artikel]
Het is vandaag precies zes maanden geleden dat het derde kindje van Sergio Herman (47) en Ellemieke Vermolen (40) net voor de geboorte overleed. [naar artikel]
De meeste van zijn restaurants laten rode cijfers optekenen, en toch oogt zijn boekhouding florissant. Hoe doet meester-kok Sergio Herman (53) - nu te zien in ‘Sergio over de grens’ - dat toch? ‘Dag Allemaal’ duikt in zijn geldconstructies en ontdekt dat achter z'n sluwe strategie een beproefd financieel recept schuilgaat. De tv-kok boert goed, maar hij komt nog lang niet in de buurt van het fortuin van Peter Goossens (60). [naar artikel]
Koken voor Christoff: het is op z’n minst een uitdaging. Dat merkt ook Sergio Herman als hij kennismaakt met de schlagerkoning. “Ik ben een... [naar artikel]
Het lijkt erop dat de familie Herman aan een derde generatie koks is begonnen. In Dag Allemaal deze week vertelt Dominique Persoone dat Boy, de zoon van Sergio Herman achter het fornuis staat in AIRrepublic in Cadzand. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.