Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.” [naar artikel]
Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.” [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]
Wie een tafel boekte op een maandag in het nieuwe restaurant van Peter Goossens in Knokke-Heist, kreeg een mail om uit te kijken naar een nieuwe datum. Het restaurant zou zeven op zeven open zijn, maar neemt nu toch een sluitingsdag. Oorzaak: de moeizame zoektocht naar personeel en Goossens die geen gram wil toegeven op de hoge kwaliteit. [naar artikel]
Wie een tafel boekte op een maandag in La Rigue, het nieuwe restaurant van Peter Goossens in Knokke-Heist, kreeg een mail om uit te kijken naar een nieuwe datum. Het restaurant zou zeven op zeven open zijn, maar neemt nu toch een sluitingsdag. Oorzaak: de moeizame zoektocht naar personeel en Goossens’ hoge eisen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.