Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zelfs Peter Goossens raakt niet aan personeel voor restaurant in Knokke: “Ge moogt er mij 20 brengen”

22/06/2023 - 16:45
"Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelfs Peter Goossens raakt niet aan personeel voor restaurant in Knokke: “Ge moogt er mij 20 brengen” (22/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.” [naar artikel]


2. “Ge moogt er mij 20 brengen”: waarom Peter Goossens maand voor opening van nieuw restaurant in Knokke met “megaprobleem” zit (22/06/2023 - Het Nieuwsblad)

Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.” [naar artikel]


3. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


4. Peter Goossens onthult naam van nieuw restaurant in hotel La Réserve in Knokke (10/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Peter Goossens gaat zijn nieuwe restaurant in luxehotel La Réserve in Knokke ‘La rigue’ noemen. Dat maakt hij bekend in een persbericht. Een naam met betekenis, en volgens Goossens garant voor “finesse en perfectie”. [naar artikel]


5. Peter Goossens opent nieuw restaurant in Knokke na vertrek bij Hof van Cleve: ‘Ik blijf gaan voor finesse en perfectie’ (10/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Personeelsproblemen blijven Peter Goossens parten spelen: restaurant in Knokke dicht op maandag (20/07/2023 - Het Nieuwsblad)

Wie een tafel boekte op een maandag in het nieuwe restaurant van Peter Goossens in Knokke-Heist, kreeg een mail om uit te kijken naar een nieuwe datum. Het restaurant zou zeven op zeven open zijn, maar neemt nu toch een sluitingsdag. Oorzaak: de moeizame zoektocht naar personeel en Goossens die geen gram wil toegeven op de hoge kwaliteit. [naar artikel]


7. Ook Peter Goossens ontsnapt niet aan personeelstekort in horeca: nieuw restaurant in Knokke toch dicht op maandag (20/07/2023 - De Standaard)

Wie een tafel boekte op een maandag in La Rigue, het nieuwe restaurant van Peter Goossens in Knokke-Heist, kreeg een mail om uit te kijken naar een nieuwe datum. Het restaurant zou zeven op zeven open zijn, maar neemt nu toch een sluitingsdag. Oorzaak: de moeizame zoektocht naar personeel en Goossens’ hoge eisen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!