Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Na de mislukte opstand: wat is Jevgeni Prigozjin nog van plan met Wagner?

26/06/2023 - 11:55
"Na de mislukte opstand die Rusland in een burgeroorlog dreigde te storten, heerst de vraag: wat met Wagner? En vooral: wat met hun leider Jevgeni Prigozjin? Volgens aanhangers van de Wagner-baas is het echter duidelijk: het laatste woord is nog niet gezegd. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na de mislukte opstand: wat is Jevgeni Prigozjin nog van plan met Wagner? (26/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de mislukte opstand die Rusland in een burgeroorlog dreigde te storten, heerst de vraag: wat met Wagner? En vooral: wat met hun leider Jevgeni Prigozjin? Volgens aanhangers van de Wagner-baas is het echter duidelijk: het laatste woord is nog niet gezegd. [naar artikel]


2. “Wagner-baas Jevgeni Prigozjin duikt voor het eerst sinds mislukte opstand weer op in het openbaar” (19/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst sinds zijn mislukte opstand tegen de Russische regering zou Wagner-baas Jevgeni Prigozjin nog eens in het openbaar verschenen zijn. [naar artikel]


3. Poetin wil de medestanders van Wagner-baas Jevgeni Prigozjin straffen: ‘Hij is de Prigozjin-contracten aan het uitspitten’ (30/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Wagner publiceert foto die zou bewijzen dat Prigozjin in Wit-Rusland is • Poetin bood Wagner-officieren na opstand aan om in dienst te blijven (14/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Luchthavens Moskou even dicht na drone-aanvallen • Eerste video van Wagner-baas Prigozjin sinds mislukte opstand (22/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Eerste video van Wagner-baas Prigozjin sinds mislukte opstand • ‘Oekraïens verkenningsschip vernietigd in Zwarte Zee’ (22/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Wagner-baas Jevgeni Prigozjin hekelt rijke Russen: “Ze zijn bang, we moeten hun kuuroorden, datsja’s en zwembaden afnemen” (25/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

De eigenaar en geldschieter van de Russische paramilitaire groepering Wagner, Jevgeni Prigozjin, heeft zich in een televisie-interview beklaagd over het gebrek aan engagement van de Russische oligarchen en rijken in de oorlog in Oekraïne. “Ze zijn bang. Ze houden van comfort. Ze willen ‘s avonds allemaal in een verwarmd zwembad duiken en genieten”, heeft Prigozjin zaterdag gezegd op de staatszender RT. Prigozjin verschijnt gewoonlijk niet in de media. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!