Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Thibaut Courtois en kersverse vrouw Mishel delen nu ook zelf trouwfoto’s op sociale media

27/06/2023 - 21:39
"Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn maandag officieel getrouwd. Er circuleerden al heel wat beelden op sociale media van het feest in het Franse Cannes, maar nu heeft het kersverse echtpaar ook zelf trouwfoto’s gedeeld op sociale media. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Thibaut Courtois en kersverse vrouw Mishel delen nu ook zelf trouwfoto’s op sociale media (27/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn maandag officieel getrouwd. Er circuleerden al heel wat beelden op sociale media van het feest in het Franse Cannes, maar nu heeft het kersverse echtpaar ook zelf trouwfoto’s gedeeld op sociale media. [naar artikel]


2. Thibaut Courtois krijgt de wind van voren op de sociale media: "De zaken die allemaal door de benen van Courtois kunnen" (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na de uitschakeling van Chelsea op het kampioenenbal is Thibaut Courtois de gebeten hond op de sociale media. Onze nationale doelman kreeg twee... [naar artikel]


3. Thibaut Courtois en kersverse vrouw Mishel dollen met kapiteinsband op huwelijksfeest: “Zij is de kapitein” (29/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Het was een feest met de grote F, het huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig. Zelfs twee dagen later duiken er nog beelden van op. Zoals foto’s met zowel de Rode Duivels als zijn kersverse vrouw met een kapiteinsarmband. “Zij is de kapitein”, werd er verwezen naar Gerzig op Instagram. [naar artikel]


4. "De meest speciale bloemen" voor z'n kersverse vrouw als afsluiter? De sprookjeszomer van Thibaut en Mishel Courtois (12/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De zomer van 2023. Thibaut Courtois (31) en Mishel Gerzig (26) zullen hem niet snel vergeten. Eerst was er het fabelachtige huwelijk, verspreid over twee dagen, aan de Côte d’Azur. Met nadien een al even indrukwekkende huwelijksreis. Van Ibiza naar de Malediven naar... Ibiza naar Bora Bora. Met kids, zonder kids, maar telkens zonovergoten. Ziehier: de sprookjeszomer van San Tibu. [naar artikel]


5. "De speciaalste bloemen" voor z'n kersverse vrouw als afsluiter? De sprookjeszomer van Thibaut en Mishel Courtois (12/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

De zomer van 2023. Thibaut Courtois (31) en Mishel Gerzig (26) zullen hem niet snel vergeten. Eerst was er het fabelachtige huwelijk, verspreid over twee dagen, aan de Côte d’Azur. Met nadien een al even indrukwekkende huwelijksreis. Van Ibiza naar de Malediven naar... Ibiza naar Bora Bora. Met kids, zonder kids, maar telkens zonovergoten. Ziehier: de sprookjeszomer van San Tibu, al is die nog niet helemaal ten einde. [naar artikel]


6. De wonderjaren van Thibaut Courtois: ‘Thibaut was groot, en hij had aanleg voor álles’ (03/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Verslag van Thibaut Courtois’ huwelijk: ‘Vreemd moment wanneer Thibaut het jawoord laat uitspreken door zijn vader’ (22/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Van 2-0 naar 2-5! Ondanks blunder Thibaut Courtois geeft Real Madrid Liverpool serieuze pandoering: “Courtois is ook maar een mens” (22/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het overkomt ook de allerbesten. Op Anfield blunderden twee wereldkeepers die zelden een steek laten vallen. Thibaut Courtois ging lullig in de fout bij een terugspeelbal, Alisson aapte hem na. Toch verdween een zeldzame misser van een Rode Duivel in een donker hoekje. Uitgewist door vijf treffers van comebackkoning Real Madrid. De Spaanse pers toont genade voor een keeper met veel krediet. [naar artikel]


9. ‘De familie Courtois heeft een geschiedenis van zich verongelijkt op te stellen’: na de afzegging van Thibaut Courtois (19/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!