Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Kremlin zwijgt over lot generaal Soerovikin • Russische verantwoording voor raketaanval Kramatorsk: ‘Twee generaals en 50 officieren dood’

29/06/2023 - 14:21
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Kremlin zwijgt over lot generaal Soerovikin • Russische verantwoording voor raketaanval Kramatorsk: ‘Twee generaals en 50 officieren dood’ (29/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Rusland over raketaanval Kramatorsk: ‘Twee generaals en 50 officieren gedood’ • ‘Generaal Soerovikin dagenlang verhoord’ (29/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. VS verontwaardigd over raketaanval in Irak: "Washington zal daders van raketaanval in Erbil ter verantwoording roepen" (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil dat er een onderzoek komt naar de raketaanval op een luchtmachtbasis in het Iraakse Erbil. Washington zal de daders "ter verantwoording roepen", zei hij. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. [naar artikel]


4. Live - Vrees voor tientallen doden na raketaanval op treinstation vol vluchtelingen in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Zeker 39 doden na raketaanval op treinstation vol vluchtelingen in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Raketaanval op vluchtende burgers in treinstation: zeker 39 burgerdoden waaronder ook 2 kinderen, gruwelijke beelden tonen ravage in Kramatorsk (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een raketaanval op het treinstation in de Oost-Oekraïense stad Kramatorsk zijn volgens het de gouverneur van Donetsk zeker 39 gevallen en honderden gewonden. Volgens de woordvoerster van de bestuurlijke regio Donetsk zijn er ook twee kinderen onder de dodelijke slachtoffers. Er waren op het moment van de inslag naar schatting 4.000 Oekraïners aanwezig op het station gezien ze op die manier het oosten van het land probeerden te ontvluchten. [naar artikel]


7. Raketaanval op vluchtende burgers in treinstation: zeker 39 burgerdoden waaronder ook 4 kinderen, gruwelijke beelden tonen ravage in Kramatorsk (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een raketaanval op het treinstation in de Oost-Oekraïense stad Kramatorsk zijn volgens het de gouverneur van Donetsk zeker 39 gevallen en honderden gewonden. Volgens de geheime dienst SBU zijn er ook vier kinderen onder de dodelijke slachtoffers. Er waren op het moment van de inslag naar schatting 4.000 Oekraïners aanwezig op het station gezien ze op die manier het oosten van het land probeerden te ontvluchten. [naar artikel]


8. ‘Kwaad dat geen grenzen kent’ en minstens 39 doden: dit weten we al over de raketaanval in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Kwaad dat geen grenzen kent’ en minstens 50 doden: dit weten we al over de raketaanval in Kramatorsk (08/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!