Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Zelensky: tegenoffensief vordert langzaam maar zeker

07/07/2023 - 00:23
"Het Oekraïense tegenoffensief gaat “niet snel, maar we vorderen”, dat zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky donderdagavond. Donderdagochtend vielen bij een raketaanval op de West-Oekraïense stad Lviv vijf doden toen een appartementsgebouw in de stad door vallende brokstukken werd geraakt en in brand vloog. Volgens NBC News voeren de VS en rusland al maanden geheime vredesgesprekken. Volg al het laatste nieuws in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Zelensky: tegenoffensief vordert langzaam maar zeker (07/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Oekraïense tegenoffensief gaat “niet snel, maar we vorderen”, dat zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky donderdagavond. Donderdagochtend vielen bij een raketaanval op de West-Oekraïense stad Lviv vijf doden toen een appartementsgebouw in de stad door vallende brokstukken werd geraakt en in brand vloog. Volgens NBC News voeren de VS en rusland al maanden geheime vredesgesprekken. Volg al het laatste nieuws in onze liveblog. [naar artikel]


2. LIVE. Zelensky: tegenoffensief vordert langzaam maar zeker - EU komt met miljoenenplan voor levering munitie aan Oekraïne (07/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Oekraïense tegenoffensief gaat “niet snel, maar we vorderen”, dat zei Volodymyr Zelensky donderdagavond tijdens een toespraak in Tsjechië. De Oekraïense president is op bezoek bij NAVO-bondgenoten om steun te verkrijgen voor een eventueel lidmaatschap van zijn land. Vandaag zou een bezoek aan NAVO-lid Turkije op het programma staan. Volgens NBC News voeren de VS en Rusland al maanden geheime vredesgesprekken, maar het Witte Huis zegt daartoe geen opdracht te hebben gegeven. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


3. Live - Zelensky: tegenoffensief gaat niet snel, maar vordert • EU komt met miljoenenplan voor levering munitie aan Oekraïne (07/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Zelensky: ‘Tegenoffensief vordert langzamer dan verwacht’ (08/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. NAVO vordert meer wapens op voor Oekraïens tegenoffensief (15/06/2023 - De Tijd)

19:42 De bondgenoten van Oekraïne moeten diep in de zakken tasten om meer wapens en munitie te leveren. Dat was de boodschap tijdens een NAVO-bijeenkomst in Brussel. [naar artikel]


6. Groot Oekraïens tegenoffensief trekt zich langzaam op gang (06/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Dat Oekraïne aan een grootschalig offensief bezig is, zoals de Russen beweren, klopt niet volgens Kiev. Toch nemen de gevechten op verschillende plaatsen toe, en komt het “moment van de waarheid” dichterbij. [naar artikel]


7. Treffender kon Zelensky deze week niet verwoorden waarom het Oekraïense offensief traag vordert (02/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Kremlin geeft Europa schuld van stillegging Nord Stream 1 • Zelensky: ‘Tegenoffensief boekt vooruitgang’ (05/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Oekraïens tegenoffensief is ‘onvermijdelijk’ volgens Wagner-baas Prigozjin • Zelensky had ‘lang en zinvol’ gesprek met Chinese president Xi (26/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!