Naast een gewoon bolletje vanille-ijs smullen we ook al eens graag van vanille-ijs op een stokje, omhuld door chocolade. Welke frisco’s smaken het meest ambachtelijk en zijn hun geld waard? Ijsexpert Julien Limbach van Gelato Guliano in Antwerpen zet zijn tanden in 10 soorten A- en huismerken. “Jammer dat er geen vanillepuntjes in het ijs zitten.” [naar artikel]
Meer dan 1 op de 3 Belgen eet tijdens de zomer minstens één keer per week ijs en uit onderzoek van VLAM blijkt dat vanille-ijs daarbij veruit de populairste smaak is. Wie een goed ijssalon wil herkennen, bestelt deze basissmaak en weet meteen hoe het zit. Maar wat met vanille-ijs uit de supermarkt: komt dat in de buurt van het ambachtelijke werk? Belgisch kampioen ijsbereider Julien Limbach van Gelato Giuliano in Antwerpen proeft 10 soorten om erachter te komen. [naar artikel]
Meer dan 1 op de 3 Belgen eet tijdens de zonnige maanden minstens één keer per week ijs en uit onderzoek van VLAM blijkt dat vanille-ijs daarbij veruit de populairste smaak is. Wie een goed ijssalon wil herkennen, bestelt deze basissmaak en weet meteen hoe het zit. Maar wat met vanille-ijs uit de supermarkt: komt dat in de buurt van het ambachtelijke werk? Belgisch kampioen ijsbereider Julien Limbach van Gelato Giuliano in Antwerpen proeft 9 soorten. [naar artikel]
Naast een gewoon bolletje vanille-ijs smullen we ook al eens graag van vanille-ijs op een stokje, omhuld door chocolade. Welke frisco’s smaken het meest ambachtelijk en zijn hun geld waard? Ijsexpert Julien Limbach van Gelato Guliano in Antwerpen zet zijn tanden in 10 soorten A- en huismerken. “Jammer dat er geen vanillepuntjes in het ijs zitten.” [naar artikel]
Vandaag werd de nieuwe uitgave van Gault&Millau met de beste Belgische restaurants voorgesteld. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit [naar artikel]
Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]
De Leuvense bierbrouwer AB Inbev haalt zijn Stellaglazen van 33 centiliter met ribbeltjes op de rand uit het assortiment. Het bedrijf wil zijn bier zien drinken uit een kelkglas. Maar dat vinden veel klanten maar niks, zo blijkt uit deze rondvraag in enkele Leuvense cafés. [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/cjWdvwhrbyO1QeC_aJ41xHLtBfU/diocontent/113143167/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
Temse had deze winter ongetwijfeld het lekkerst geurende strooizout van het land, dankzij het gebruik van zout van Ganda Ham. Het laatste voorraadje ging vrijdag de weg op, maar het project wordt hierna niet voortgezet. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.