Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van IJsboerke tot Carrefour: welke van deze 10 frisco’s is het lekkerst? IJsexpert buist er 2

10/07/2023 - 11:54
"Naast een gewoon bolletje vanille-ijs smullen we ook al eens graag van vanille-ijs op een stokje, omhuld door chocolade. Welke frisco’s smaken het meest ambachtelijk en zijn hun geld waard? Ijsexpert Julien Limbach van Gelato Guliano in Antwerpen zet zijn tanden in 10 soorten A- en huismerken. “Jammer dat er geen vanillepuntjes in het ijs zitten.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van IJsboerke tot Carrefour: welke van deze 10 frisco’s is het lekkerst? IJsexpert buist er 2 (10/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Naast een gewoon bolletje vanille-ijs smullen we ook al eens graag van vanille-ijs op een stokje, omhuld door chocolade. Welke frisco’s smaken het meest ambachtelijk en zijn hun geld waard? Ijsexpert Julien Limbach van Gelato Guliano in Antwerpen zet zijn tanden in 10 soorten A- en huismerken. “Jammer dat er geen vanillepuntjes in het ijs zitten.” [naar artikel]


2. IJsexpert proeft 10 soorten vanille-ijs en buist meer dan de helft, maar één merk springt er bovenuit (22/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Meer dan 1 op de 3 Belgen eet tijdens de zomer minstens één keer per week ijs en uit onderzoek van VLAM blijkt dat vanille-ijs daarbij veruit de populairste smaak is. Wie een goed ijssalon wil herkennen, bestelt deze basissmaak en weet meteen hoe het zit. Maar wat met vanille-ijs uit de supermarkt: komt dat in de buurt van het ambachtelijke werk? Belgisch kampioen ijsbereider Julien Limbach van Gelato Giuliano in Antwerpen proeft 10 soorten om erachter te komen. [naar artikel]


3. IJsexpert proeft 9 soorten vanille-ijs en buist meer dan de helft, maar één merk is de overduidelijke winnaar (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Meer dan 1 op de 3 Belgen eet tijdens de zonnige maanden minstens één keer per week ijs en uit onderzoek van VLAM blijkt dat vanille-ijs daarbij veruit de populairste smaak is. Wie een goed ijssalon wil herkennen, bestelt deze basissmaak en weet meteen hoe het zit. Maar wat met vanille-ijs uit de supermarkt: komt dat in de buurt van het ambachtelijke werk? Belgisch kampioen ijsbereider Julien Limbach van Gelato Giuliano in Antwerpen proeft 9 soorten. [naar artikel]


4. IJsexpert proeft 10 soorten frisco’s en is niet laaiend enthousiast, maar twee merken verrassen hem wél (10/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Naast een gewoon bolletje vanille-ijs smullen we ook al eens graag van vanille-ijs op een stokje, omhuld door chocolade. Welke frisco’s smaken het meest ambachtelijk en zijn hun geld waard? Ijsexpert Julien Limbach van Gelato Guliano in Antwerpen zet zijn tanden in 10 soorten A- en huismerken. “Jammer dat er geen vanillepuntjes in het ijs zitten.” [naar artikel]


5. Hier kan u in uw buurt het lekkerst eten (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag werd de nieuwe uitgave van Gault&Millau met de beste Belgische restaurants voorgesteld. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit [naar artikel]


6. Hoe vermijd je een kerstkater en welke warme cocktails zijn het lekkerst? (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]


7. In welk glas smaakt bier het lekkerst: in een kelk, een boerke of een geribbeld glas? (19/09/2017 - VRT NWS)

De Leuvense bierbrouwer AB Inbev haalt zijn Stellaglazen van 33 centiliter met ribbeltjes op de rand uit het assortiment. Het bedrijf wil zijn bier zien drinken uit een kelkglas. Maar dat vinden veel klanten maar niks, zo blijkt uit deze rondvraag in enkele Leuvense cafés. [naar artikel]


8. Ierland op zijn lekkerst (14/10/2017 - De Morgen)

https://images0.persgroep.net/rcs/cjWdvwhrbyO1QeC_aJ41xHLtBfU/diocontent/113143167/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]


9. Hier strooien ze het lekkerst ruikende zout van het land (als je van vlees houdt) (10/02/2018 - Het Nieuwsblad)

Temse had deze winter ongetwijfeld het lekkerst geurende strooizout van het land, dankzij het gebruik van zout van Ganda Ham. Het laatste voorraadje ging vrijdag de weg op, maar het project wordt hierna niet voortgezet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!