Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Russen melden “noodgeval” op Krimbrug, alle verkeer stilgelegd

17/07/2023 - 06:38
"Op de Krimbrug heeft zich volgens de Russisch autoriteiten een “noodgeval” voorgedaan. Het verkeer op de kilometerslange brug is stilgelegd, zo maakte de Russische gouverneur van de Krim, Sergej Aksjonov, bekend op zijn Telegram-kanaal."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Russen melden “noodgeval” op Krimbrug: explosies gehoord, alle verkeer stilgelegd (17/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Op de Krimbrug heeft zich volgens de Russisch autoriteiten een “noodgeval” voorgedaan. Het verkeer op de kilometerslange brug is stilgelegd, zo maakte de Russische gouverneur van de Krim, Sergej Aksjonov, bekend op zijn Telegram-kanaal. [naar artikel]


2. Russen melden “noodgeval” op Krimbrug, alle verkeer stilgelegd (17/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Op de Krimbrug heeft zich volgens de Russisch autoriteiten een “noodgeval” voorgedaan. Het verkeer op de kilometerslange brug is stilgelegd, zo maakte de Russische gouverneur van de Krim, Sergej Aksjonov, bekend op zijn Telegram-kanaal. [naar artikel]


3. LIVE. “Explosies op Krimbrug, verkeer stilgelegd” - VN hoopt op verlenging graandeal (17/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne loopt vanavond af en voorlopig is een verlenging nog niet in zicht. Het Kremlin eist een versoepeling van de westerse sancties tegen Russische voeding en meststoffen, en aan die voorwaarde is volgens Poetin niet voldaan. Indien de deal in het water zou vallen, kan dat tot voedseltekorten leiden, vooral in Afrika. De VN en verscheidene andere landen dringen er bij Rusland op aan om de overeenkomst daarom te verlengen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


4. Live - Explosies gehoord op Krimbrug: ‘Twee doden en verkeer stilgelegd wegens noodsituatie’ (17/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Verkeer Krimbrug tijdelijk stilgelegd • Russische ambassadeur toch niet welkom bij Nobelprijzen (03/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Oekraïne. Verkeer Krimbrug tijdelijk stilgelegd • Gewonden door Russische droneaanvallen op Odessa (03/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Oekraïne. Oekraïne breekt door eerste Russische verdedigingslinie bij Zaporizja • Verkeer Krimbrug tijdelijk stilgelegd (03/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Opnieuw medisch noodgeval in Premier League: wedstrijd stilgelegd nadat supporter onwel wordt (01/01/2022 - Het Belang van Limburg)

De Premier League-wedstrijd tussen Watford en Tottenham is kort voor affluiten even stilgelegd nadat een supporter onwel werd. De medische staff van Watford trok de tribunes in om de getroffen fan te helpen, maar het is voorlopig nog onduidelijk hoe ernstig de situatie is. De wedstrijd kon later wel nog hervat worden: Tottenham scoorde diep in de blessuretijd nog de winnende treffer (0-1). [naar artikel]


9. Live - ‘Niet zeker of commandant Zwarte Zeevloot nog leeft’ • Autoverkeer op de Krimbrug tijdelijk stilgelegd (27/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!