28/07/2023 - 21:37
"Een goede film trekt al bij de openingsscène de aandacht: de competitiestart met Union - Anderlecht is meteen een knaller én waardemeter voor hun ambities. Voorlopig is Union baas, met dominant voetbal én een voorsprong. Eckert Ayensa zorgde voor de verdiende 1-0. Kan Anderlecht antwoorden? Volg het hieronder live!"

1. LIVE UNION-ANDERLECHT. Na zwakke eerste helft mag Anderlecht blij zijn dat het bij rust maar 1-0 staat voor Union (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een goede film trekt al bij de openingsscène de aandacht: de competitiestart met Union - Anderlecht is meteen een knaller én waardemeter voor hun ambities. Voorlopig is Union baas, met dominant voetbal én een voorsprong. Eckert Ayensa zorgde voor de verdiende 1-0. Kan Anderlecht antwoorden? Volg het hieronder live! [naar artikel]

2. LIVE. Anderlecht op voorsprong na zwakke eerste helft, Nmecha zet strafschop om (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 18u15 • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

3. LIVE: Teodorczyk ontsnapt aan rood, Genk hield makkelijk gelijke tred in zwakke eerste helft (0-0) (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Ref: Bart Vertenten Vanhaezebrouck wil "reeks neerzetten" met paars-wit Stoel Stuivenberg wankelt [naar artikel]

4. LIVE: Teodorczyk én Hanni ontsnappen aan rood, Genk hield makkelijk gelijke tred in zwakke eerste helft (0-0) (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. Club Brugge bekoopt zwakke eerste helft met Europese uitschakeling (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge ligt uit Europa. De Belgische landskampioen liep in de terugmatch van de zestiende finales van de Europa League een zware 4-0-pandoering op in Salzburg, nadat het de heenmatch met 1-2 had gewonnen. Club speelde onherkenbaar zwak in de eerste helft en kon de 3-0-achterstand die het na 45 minuten opliep niet meer ombuigen in een betere tweede helft. Zondag wacht de topper op het veld van Anderlecht. [naar artikel]

6. Jordan Botaka hekelt wederom te zwakke eerste helft van Kanaries (06/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Net als tegen KRC Genk kwam STVV zaterdag opnieuw vroeg op een 3-0-achterstand in Kortrijk. “Twee weken na mekaar zo makkelijk op 3-0 achter komen, dat geeft aan dat er iets niet klopt”, foeterde kapitein Jordan Botaka in het Guldensporenstadion. “Sommige jongens waren de les van de derby blijkbaar al vergeten.” [naar artikel]

7. Telenet Giants Antwerp na zwakke eerste helft onderuit tegen Charleroi: “We ondergingen het spel” (25/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Geen zesde zege in zeven wedstrijden in de EuroMillions League voor Telenet Giants Antwerp. Na een zwakke eerste helft gingen de Sinjoren, zonder Vic Sanders (schouder), tegen een bij momenten dartel spelend Charleroi onderuit. “We ondergingen vooral het spel in de eerste helft,” zei Vincent Kesteloot. [naar artikel]

8. LIVE. Antwerp en Eupen gaan rusten na zwakke eerste helft op de Bosuil (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Bosuil • Antwerp kan nog niet rekenen op Defour [naar artikel]

9. LIVE. Raman blijft in kleedkamers na zwakke eerste helft, brengt Schalke weer spanning in Revierderby? (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Duitsland is het eerste Europese topland waar de bal weer aan het rollen gaat. De Bundesliga hervat op de 26ste speeldag, met Borussia... [naar artikel]