22/04/2017 - 22:09
"Lokeren heeft in groep B van PO2 zijn eerste overwinning geboekt. Maric en De Sutter scoorden de Lokerse doelpunten tegen Roeselare; in het"

1. KV Kortrijk pakt punt in slotminuut dankzij geweldige goal Sarr, eerste driepunter voor Lokeren (22/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren heeft in groep B van PO2 zijn eerste overwinning geboekt. Maric en De Sutter scoorden de Lokerse doelpunten tegen Roeselare; in het [naar artikel]

2. KV Kortrijk pakt punt in slotminuut dankzij parel van Sarr, eerste driepunter voor Lokeren (22/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Kortrijk pakt belangrijke driepunter tegen Lokeren nadat het eerst op achterstand kwam (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk heeft vanavond een goede zaak gedaan. Op het veld van Lokeren ging het met 1-3 winnen nadat het nochtans op achterstand was gekomen.... [naar artikel]

4. Charleroi pakt gouden driepunter tegen Kortrijk dankzij treffer van Dari in minuut 94 (14/04/2024 - Sporza)

Grote stap richting behoud voor Charleroi. De degradatieclash tegen Kortrijk leek lange tijd op een gelijkspel te eindigen, maar in minuut 94 sloegen de bezoekers toe. Dari kopte de Carolo's op een corner naar een gouden driepunter. [naar artikel]

5. Kortrijk-Lokeren afgelast, Lokeren boos (06/04/2019 - De Morgen)

6. KV Mechelen stoot ten koste van KV Kortrijk door naar de halve finales van de Croky Cup, Walsh matchwinnaar met goal in slotminuut (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft KV Kortrijk uit de Croky Cup geknikkerd. Na een nerveuze partij - die leek af te stevenen op verlengingen - schot Sandy Walsh Malinwa in de slotminuut naar de halve finales. [naar artikel]

7. Cercle Brugge schakelt Beerschot-Wilrijk uit dankzij goal in slotminuut (26/08/2016 - Sporza)

In de vijfde ronde van de Beker van België springen ook de teams uit 1B in de dans. Cercle Brugge overleeft alvast zijn eerste opdracht, al moest het tot aan het gaatje gaan tegen Beerschot-Wilrijk. [naar artikel]

8. Barcelona loopt net geen blauwtje dankzij goal van Suarez in slotminuut (29/01/2017 - Sporza)

Betis heeft Barcelona in eigen huis 89 minuten lang in bedwang kunnen houden. Pas in de laatste minuut kon Luis Suarez gelijkmaken. [naar artikel]

9. STVV pakt punt in slotminuut dankzij gelijkmaker van Gerkens (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)

STVV stond lang achter tegen Standard, maar wist in de slotminuut gelijk te maken en toch nog een puntje te pakken op Sclessin. Het werd 2-2. [naar artikel]

10. Cercle wint spektakelmatch tegen Waasland-Beveren dankzij goal in slotminuut (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren stond bol van de bewogen spelfases. Vijf doelpunten, twee strafschoppen, een laattijdig ingrijpen van de VAR en twee rode kaarten. Er was wel wat te beleven voor de aanwezige supporters. Uiteindelijk haalde Cercle het met 3-2. [naar artikel]