04/08/2023 - 12:41
"Youri Tielemans lijkt zich al goed in zijn vel te voelen bij zijn nieuwe club. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lazio, die met 3-0 gewonnen werd, strooide onze landgenoot erop los met heerlijke passes. In de eerste helft spleet de middenvelder vanop eigen helft de Italiaanse verdediging open, waarna spits Ollie Watkins keurig afwerkte. Ook bij het tweede doelpunt lag Tielemans aan de basis. Het seizoen kan niet snel genoeg beginnen, zo lijkt."

1. VIDEO. Youri Tielemans pakt uit met prinsheerlijke assist en bedient Aston Villa-aanval nu al op hun wenken (04/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Youri Tielemans lijkt zich al goed in zijn vel te voelen bij zijn nieuwe club. Tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lazio, die met 3-0 gewonnen werd, strooide onze landgenoot erop los met heerlijke passes. In de eerste helft spleet de middenvelder vanop eigen helft de Italiaanse verdediging open, waarna spits Ollie Watkins keurig afwerkte. Ook bij het tweede doelpunt lag Tielemans aan de basis. Het seizoen kan niet snel genoeg beginnen, zo lijkt. [naar artikel]

2. LIVE: Wat een fenomenale assist van Lukaku! Aanvoerder bedient Tielemans, die de 1-2 op het bord zet (26/03/2024 - Sporza)

Een match op Wembley tegen een EK-favoriet: de Rode Duivels staan vanavond tegen Engeland voor een belangrijke test met het oog op komende zomer. Gaan de Belgen straks met een extra portie vertrouwen richting het EK in Duitsland? Volg de wedstrijd hier om 20.45 uur. [naar artikel]

3. LIVE. Alisson vist prinsheerlijke assist Lukaku uit de voeten van Lingard (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 15u05 • Old Trafford • 27ste speeldag Premier League • Snoepen Mancunians Liverpool belangrijke punten af? [naar artikel]

4. LIVE. Zinchenko knalt Oekraïne op voorsprong na prinsheerlijke assist van Yarmolenko! (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Aftrap: 21u • Ref: Daniele Orsato (Ita) • Hampden Park [naar artikel]

5. “Een voorzet à la De Bruyne”: Lukaku bedient Tielemans met héérlijke voorzet buitenkantje voet (26/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Van een vlijmscherpe counter gesproken. De Rode Duivels klommen tegen Engeland op voorsprong na een razendsnelle tegenstoot, met Youri Tielemans en Romelu Lukaku in een hoofdrol. Vooral de héérlijke assist van die laatste was een lust voor het oog. [naar artikel]

6. LIVE. Kanonstart Real tegen Granada: Bale bedient Benzema met knappe assist (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 8ste speeldag La Liga • Estadio Santiago Bernabéu • Aftrap om 16u00 • Geen Courtois bij Real, kan Hazard schitteren? [naar artikel]

7. LIVE. Na de goal, nu de assist: Hazard bedient Modric die verwoestend uithaalt (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Daar is ‘m. De eerste van Eden Hazard in een officiële wedstrijd voor Real Madrid. Hij scoorde zonet in de topper tegen het tweede gerangschikte... [naar artikel]

8. LIVE. Na de goal, de assist: Refaelov bedient Seck op corner, Eupen-doelman Defourny zag er niet te best uit (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u45 • Am Kehrweg • Antwerp mist onder meer Buta en Mbokani [naar artikel]

9. LIVE. Na de goal, de assist: Refaelov bedient Seck op corner, Eupen-doelman Defourny ziet er niet te best uit (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. Locadia na prinsheerlijke vrije trap: "Heb ik geleerd van Luc Nilis" (24/04/2017 - Sporza)

PSV sloeg zondag Ajax uit titelkoers dankzij... Luc Nilis. Dankzij de goeie raad van de voormalige Rode Duivel maakte Jürgen Locadia immers een geweldig doelpunt. [naar artikel]