04/08/2023 - 21:57
"Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Voorlopig staat het 0-1 na een treffer van Eckert. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog."

1. LIVE STANDARD-UNION. Kan een tienkoppig Standard in de tweede helft wel tot kansen komen? (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Union trappen de tweede speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Voorlopig staat het 0-1 na een treffer van Eckert. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVE. Dwingt Anderlecht in de tweede helft wel kansen af tegen tienkoppig Moeskroen? (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 3 • Aftrap: 18u15 • Lotto Park [naar artikel]

3. LIVE. Kan Standard in tweede helft het tij nog keren tegen tienkoppig Anderlecht? (05/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 14u30 • Zevende speeldag play-off 1 • Constant Vanden Stockstadion • Anderlecht strijdt om vijfde plaats, Rouches om plek drie [naar artikel]

4. Opnieuw geen zege voor Carl Hoefkens: Union smeert tienkoppig Standard tweede nederlaag op rij aan (04/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Union start de competitie met zes op zes. Een perfect en verdiend rapport. Net als tegen Anderlecht was ook de zege tegen Standard niet gestolen. Carl Hoefkens blijft achter met nul op zes. [naar artikel]

5. LIVE. Brusselse kansen genoeg, maar tienkoppig STVV houdt Anderlecht voor rust in bedwang (30/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Constant Vanden Stockstadion • Anderlecht moet zich herpakken, Vanhaezebrouck noemde STVV... [naar artikel]

6. LIVE. Autoritair Anderlecht dwingt weinig kansen af en gaat met 0-0 rusten tegen tienkoppig Moeskroen (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. Herbeleef hoe invaller Sá tienkoppig Standard punt bezorgde op Mambourg (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Laforge Stadion: Stade du Pays de Charleroi Sa Pinto en Mpoku zijn door beroep gewoon van de partij Standard kan zich geen nederlaag... [naar artikel]

8. Club Brugge verspeelt titel tegen tienkoppig Standard (16/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Geen nieuwe titel voor Club Brugge. Racing Genk kon niet winnen op het veld van Anderlecht (1-1), maar blauw-zwart ging zelf onderuit op het veld van Standard. De Rouches speelden lang met tien man maar sleepten na een bitsige strijd een 2-0-zege uit de brand. Een gouden zaak voor de Luikenaars aangezien Antwerp verloor van AA Gent (1-2). [naar artikel]

9. LIVE. Ocansey kopt Kortrijk op voorsprong tegen tienkoppig Standard! (25/08/2019 - Het Laatste Nieuws)