Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Arthur De Brabander, 23 in 2023: ‘Of ik voor de rest van mijn leven zal boeren, hangt af van de politiek’

08/08/2023 - 03:31
"Dat de boeren het niet makkelijk hebben, weet Arthur De Brabander (23) als geen ander. Toch is hij vastbesloten om het melkveebedrijf van zijn ouders in Oedelem over te nemen. ‘Het is mijn droom om ooit een ijshoeve te openen met mijn vriendin.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ferry is niet 'de rol van mijn leven’. Flikker toch op! Wat moet ik dan doen met de rest van mijn leven?’ (07/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


2. Van ‘Tuurke’ Vermeeren tot ‘Koning Arthur’: “Zie ik mezelf op tv,dan ga ik naar mijn kamer” (11/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Zijn eerste interview ooit gaf ‘Tuurke’ Vermeeren met Sinterklaas, toen nog een jonkie dat net zijn basisdebuut had gemaakt. Voor onze tweede ontmoeting – drie maanden later – schuift de middenvelder aan als ‘Koning Arthur’. Net 18 geworden, maar nu al niet meer weg te denken bij Royal Antwerp FC. “Thuis ben ik nog steeds dezelfde Arthur die helpt bij de afwas hoor.” [naar artikel]


3. Nederlands boerenprotest naar kookpunt, Vlaamse boeren houden hoofd (voorlopig) koel (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Mest voor de deur van een minister, blokkades en zelfs schoten van de politie. Terwijl het protest van de Nederlandse boeren tegen de stikstofplannen steeds feller wordt, lijken Vlaamse boeren vooralsnog de kalmte te bewaren. “Of dat zo blijft? Dat hangt van de politiek af.” [naar artikel]


4. Na ‘Jonge Profvoetballer van het Jaar’ is Arthur Vermeeren nu ook ‘Belofte van het Jaar’ (18/01/2024 - Gazet van Antwerpen)

Van prille basispion tot álles gewonnen wat er op de Belgische velden te winnen valt. Voor ‘Belofte van het Jaar’ Arthur Vermeeren – die over drie weken pas 19 wordt – was 2023 zoveel meer dan het jaar van de grote doorbraak. De deur naar een internationale carrière staat wagenwijd open voor de youngster van Antwerp. [naar artikel]


5. Charlotte Van Brabander krijgt veel haatreacties op deelname aan ‘De verraders’: “Mensen vinden me irritant” (16/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Intussen weten we dat pokerspeelster Charlotte Van Brabander (33) een even gedreven verrader als bondgenoot is in het tweede seizoen van ‘De verraders’. Zo staat ze ook in het leven, vertelt ze in ‘TV Familie’. “Dat een vrouw de leiding op zich neemt, zou toch niet meer vreemd mogen zijn?”, aldus Charlotte. Ze werkt hard om voor haar 40ste binnen te zijn en geeft ook tips daarvoor via haar eigen beleggingsplatform. “Amper een euro per dag sparen, dat kan al impact hebben. Ik ben ervan overtuigd dat mijn dochter Billie June op een dag miljonair zal zijn.” [naar artikel]


6. ‘De Verraders’-gezicht Charlotte Van Brabander moet papa afgeven: “Je bent mijn favoriet” (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘De Verraders’-gezicht Charlotte Van Brabander (33) heeft haar papa verloren. Dat schrijft de financieel influencer en pokerspeelster op Instagram. Haar papa overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte. [naar artikel]


7. Dochter van ter dood veroordeelde VUB-professor: ‘Mijn onschuldige, gemartelde papa hangt als de politiek niet alles doet wat ze kan’ (05/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Deze mensen waagden de sprong: ‘Mijn man zei: ‘Ga je nu voor de rest van je leven iedere zondagavond met tegenzin aan je werkweek beginnen?’’ (12/01/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. ‘Basketbal is mijn leven, voor de rest staat dat leven stil’: Emma Meesseman over haar jaar van verandering (27/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ‘Familie’-actrice en rijzende r&b-ster Cyra Gwynth: ‘Ik dacht dat ik voor de rest van mijn leven het zwarte schaap zou zijn’ (14/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


11. KIJK. Onzekere Michiel is de eerste boer die een vrouw hoopt te vinden in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op maandag 12 en 19 juni stelt Dina Tersago de nieuwe boeren van ‘Boer zkt vrouw’ voor, maar inmiddels kreeg een eerste kandidaat nu al een gezicht: de onzekere Michiel. “Ik ben niet op zoek naar een korte relatie of onenightstand. Ik zoek iemand voor de rest van mijn leven.” [naar artikel]


12. “Ik heb niets te verliezen”: de verlegen Michiel is de eerste boer uit het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op maandag 12 en 19 juni stelt Dina Tersago de nieuwe boeren van ‘Boer zkt vrouw’ voor, maar de eerste kandidaat krjigt nu al een gezicht: de onzekere Michiel. “Ik ben niet op zoek naar een korte relatie of onenightstand. Ik zoek iemand voor de rest van mijn leven.” [naar artikel]


13. “Ik heb niets te verliezen”: verlegen Michiel is de eerste boer uit het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op maandag 12 en 19 juni stelt Dina Tersago de nieuwe boeren van ‘Boer zkt vrouw’ voor, maar de eerste kandidaat krjigt nu al een gezicht: de onzekere Michiel. “Ik ben niet op zoek naar een korte relatie of onenightstand. Ik zoek iemand voor de rest van mijn leven.” [naar artikel]


14. ‘Toen mijn vrienden me lieten vallen, was ik bang voor hoe de rest van mijn leven eruit zou zien’: 5 niet te missen artikels van vandaag (01/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


15. Hoe zou het zijn met Arthur van ‘Schuif Af’? “Het decor staat nog steeds in mijn tuin” (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Wie jong was in de jaren negentig of jonge kinderen had in die periode, herinnert zich zeker Arthur Reijnders nog. De Mechelaar was jarenlang de sidekick van Ingeborg in het VTM-kinderprogramma Schuif Af. Het decor, Chateau Arthur, staat nog steeds in zijn tuin in Bonheiden, maar is nu vooral een opbergplaats voor de verzameling kruisbeelden en schilderijen van Arthur. [naar artikel]


16. Hoe gaat het nu nog met Arthur van Schuif Af? "Dankzij Ingeborg in de spirituele wereld" (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Arthur Reijnders vertolkte de rol ‘Arthur’ in de succesvolle kinderserie ‘Schuif Af’ tussen 1989 en 2006. Vandaag staan de overblijfselen van het... [naar artikel]


17. In het Vlaams parlement discussieerde de politiek over stikstof. De boeren keken mee en werden er alleen maar bozer van: “En die mensen moeten over ònze toekomst beslissen?” (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ze zijn eigenlijk bozer vertrokken dan ze toegekomen waren. Meer ontgoocheld ook. En zelfs somberder over hun eigen toekomst - als dat al mogelijk was, nu het stikstofdossier al bijna een jaar als een molensteen rond hun nek hangt. Maar de boeren waren er, met velen, op de publiekstribune van het Vlaams parlement. “Ik ben blij dat CD&V het been nog stijf houdt. Zij begrijpen ons, de rest speelt politieke spelletjes.” [naar artikel]


18. ‘Ik doe mijn opzegperiode tot de allerlaatste dag. Ik vertrek zonder oprotpremie of uittredingsvergoeding’ (12/05/2023 - De Standaard)

Als voorzitter van het ACV geeft Marc Leemans het stokje door. Maar niet de zweep. ‘Word ik linkser of de rest rechtser?’ Een openhartig gesprek over gehijg in politiek en pers en het gelijk van Dikke Freddy. [naar artikel]


19. ‘Die hartaanval heeft me mijn carrière afgenomen, maar niet mijn leven’: oud-wielrenner Nathan Van Hooydonck over zijn wending in 2023 (05/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


20. Yves Leterme: ‘Mijn leven hing aan een zijden draadje. Op mijn ziekenbed besliste ik: hoe dit ook afloopt, ik blijf niet in de politiek’ (08/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


21. Affaires, verslavingen en tragische overlijdens: de ‘vloek van de Kennedy’s’ sloeg jarenlang genadeloos toe (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op 22 november is het exact 60 jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy. Hij en zijn vrouw Jackie waren net weer naar elkaar toe gegroeid toen het noodlot toesloeg. Maar de ‘vloek van de Kennedy’s’ bleef ook nadien genadeloos om zich heen grijpen. ‘Story’ maakt een overzicht van alle tragische gebeurtenissen die de familie teisterden. “Ik beschouw mijn leven als over, en ik zal de rest van mijn leven wachten tot het echt over is.” [naar artikel]


22. Zuhal Demir (N-VA) over mindful joggen, Jan Jambon, boze boeren en gascentrales: ‘De haaien hadden bloed geroken. So what?’ (24/12/2021 - De Morgen)

Ze wil het systeem veranderen, zegt ze. Na een jaar vol stikstof en PFOS en haar steile opmars binnen N-VA praat Vlaams minister Zuhal Demir (41) voluit over haar partij, scheldende boeren en kritiek op haar stijl. ‘In het begin wilde ik me in de politiek als man gedragen.’ [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!