De culinaire wereld in Tongeren wordt ietwat dooreengeschud. Het pand waar sterrenrestaurant Magis is gevestigd, staat te koop. “Het is te groot. Wij verhuizen met een ander concept naar Riksingen, al is dat nog niet voor meteen.” Restaurant Sjalotte, goed voor 13,5 op 20 in de Gault&Millau, zoekt dan weer een nieuwe eigenaar. [naar artikel]
Op 30 juni 2015 openden Mathijs Koonen en zijn echtgenote Annette in Mal restaurant Sjalotte. Ze brengen er slechts één menu van drie tot zeven gangen, maar wel op een hoog niveau. [naar artikel]
De podcast ‘Tongerse Trots’ - ingesproken door Tongenaar Alexander Ghysens - is nu te vinden op Spotify. De podcast richt zich op een iconisch monument van de stad Tongeren, namelijk Ambiorix. Daarvan wordt vaak onthouden dat hij de koning was van de Eburonen en dat hij het leger van de Romein Julius Caesar flink op zijn donder had gegeven. [naar artikel]
Het startschot is gegeven voor de nieuwe campagne van Jong Keukengeweld. Voor deze 8ste editie van de imagocampagne zullen 54 jonge topchefs [naar artikel]
Ieder jaar gaat Goesting Magazine op zoek naar de beste nieuwe restaurants in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Uit... [naar artikel]
18:29 Na Gault&Millau maakte vandaag ook Michelin zijn favoriete eetadressen in ons land bekend. De 390 bekroonde restaurants zetten we voor u op een interactieve kaart. U kan filteren op score [naar artikel]
Vanaf maandag 12 februari kunnen jongeren tussen 18 en 30 jaar weer reserveren bij de topchefs die deelnemen aan Jong Keukengeweld. In maart kunnen ze dan voor 59 euro de voeten onder tafel schuiven voor een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. [naar artikel]
De campagne Jong Keukengeweld bewijst dat gastronomie nog steeds leeft. Duizenden jongeren gaan in maart tafelen bij een jonge topchef. [naar artikel]
De aanhoudende vorst veroorzaakt heel wat ongerustheid bij lokale hoptelers en chefs. Er kan op dit moment niet geoogst worden uit de volle grond. Houden de vriestemperaturen nog wat langer aan, dan dreigt een deel van de exclusieve oogst verloren te gaan. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.