Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ik ben snel verdrietig of gekwetst. Dat komt, denk ik, doordat de emmer nog te vol zit’: Dirk De Wachter in gesprek met Jeroen Meus

12/08/2023 - 08:07
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ik ben snel verdrietig of gekwetst. Dat komt, denk ik, doordat de emmer nog te vol zit’: Dirk De Wachter in gesprek met Jeroen Meus (12/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Na heisa over hakenkruis: “Joodse gemeenschap gekwetst? Ik voel me even gekwetst bij het zien van de Israëlische vlag” (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ex-CD&V-er en uittredend districtsraadslid Hassan Aarab reageert op de heisa waarin hij vrijdag betrokken raakte. Op sociale media associeerde hij de Israëlische vlag met een hakenkruis. Na de commotie die daardoor ontstond, liet hij de eer aan zichzelf en stapte hij uit de districtsraad van Deurne én uit de partij. “Ik weet heel goed wat antisemitisme is en mijn actie is dat zéker niet.” [naar artikel]


3. De 16 vragen van De Wachter aan De Wachter: "Ik erger me aan mensen die alles fantastisch vinden” (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat we hem op een dag z'n eigen vragen zouden voorleggen: nee, dat had Dirk De Wachter niet zien aankomen. Bij deze. Vier keer zal hij het in z’n antwoorden over ‘chance’ hebben: het ongelooflijk grote geluk dat hij had om bij z'n geboorte een goed lotje te trekken. “Er zijn in het leven maar twee dingen waar ik echt voor gekózen heb. Mijn job als psychiater. En mijn vrouw. Ik ben zwaar voor haar gegaan.” [naar artikel]


4. Dirk De Wachter in gesprek met Björn Soenens: ‘Blijkbaar maak ik sommige mensen boos door over mijn ziekte te praten’ (29/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Dirk De Wachter in gesprek met Fleur van Groningen: ‘In de sekte mochten we geen emoties of ego hebben’ (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Dirk De Wachter in gesprek met Fleur van Groningen: ‘Ik moest kiezen: uit het leven stappen of doorgaan’ (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Dirk De Wachter in gesprek met Fleur van Groningen: ‘We hebben mijn brein geherprogrammeerd’ (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Dirk De Wachter in gesprek met Fleur van Groningen: ‘Die ontdekking bracht mij veel inzicht in waarom ik bepaalde dingen denk of voel’ (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Je moet van je verdriet een bondgenoot maken’: Dirk De Wachter in gesprek met Jeroen Meus (12/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ‘Ik ben al een paar keer serieus teleurgesteld geraakt in mensen’: Jeroen Meus in gesprek met Dirk De Wachter (12/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!