In de Statiestraat in Berchem (Antwerpen) heeft er een zware brand gewoed in een pastabar. Vier mensen moesten door de brandweer in veiligheid [naar artikel]
Langs de ’t Hasseltkiezel tussen Bree en Kinrooi kan je terecht in de nieuwe zaak van Rudy Van Bergen: onder één dak presenteert hij er een frituur, een koffiehuis en een pastabar. [naar artikel]
Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]
Vanaf midden september kunt u in Sint-Truiden aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen voor een lekkere portie pasta. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso een pastabar in de Plankstraat. “Onze zaak zal ‘Roberta’s pastabar’ heten en garant staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Filippo Catania. [naar artikel]
Vanaf medio september kunt u aan tafel aanschuiven bij Tom Boonen. De wielergod op rust opent samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. “Robertas pastabar zal staan voor een gezonde keuken”, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. [naar artikel]
Onder het goedkeurend oog van liefst 600 genodigden heeft Tom Boonen donderdagavond zijn eigen pastabar in de Truiense Plankstraat, vlakbij de grote markt, geopend. De druk handjes schuddende wielergepensioneerde stapt in de zaak samen met zijn manager Paul De Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden. [naar artikel]
Wielerkampioen Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben donderdagavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L’Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen “mensen gelukkig maken met een verse pasta”. [naar artikel]
Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben vanavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant L'Angelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen "mensen gelukkig maken met een verse pasta". [naar artikel]
In Sint-Truiden is "Roberta's pastabar" geopend, een initiatief van Tom Boonen en zijn vroegere manager Paul De Geyter. Sporza mocht aan tafel aanschuiven bij de feestelijke opening. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.