LIVE RWDM-KV MECHELEN. Dan toch Biron: de spits zet thuisploeg op voorsprong

12/08/2023 - 17:54
"KV Mechelen wacht na twee speeldagen nog op zijn eerste zege van het seizoen. Pakt de ploeg van coach Steven Defour de volle buit bij promovendus RWDM? Volg alle actie in onze liveblog!"

1. LIVE RWDM-KV MECHELEN. Dan toch Biron: de spits zet thuisploeg op voorsprong (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen wacht na twee speeldagen nog op zijn eerste zege van het seizoen. Pakt de ploeg van coach Steven Defour de volle buit bij promovendus RWDM? Volg alle actie in onze liveblog! [naar artikel]

2. LIVE OHL-RWDM. Droomstart voor Brusselaars in tweede helft: Biron schiet bezoekers op voorsprong vanop de stip (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Promovendus RWDM hoopt op bezoek bij OH Leuven haar eerste punten te pakken van het nieuwe seizoen. Lukt dat ook? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Mignolet houdt Biron op slag van rust van gelijkmaker: blauw-zwart met voorsprong de pauze in (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt op Jan Breydel promovendus RWDM, die na een zes op zes mooi meedraait in de Jupiler Pro League. Wat brengt het bezoek aan Ronny Deila en de zijnen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

4. LIVEBLOG RWDM-STANDARD. 1-1! Kanga zet Rouches al vroeg op voorsprong, maar Biron maakt snel gelijk (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Standard staat maar net boven de plaatsen die verwijzen naar de play-downs. Winnen tegen RWDM is een must. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVEBLOG RWDM-STANDARD. 1-1! Vroege voorsprong Rouches via Kanga snel ongedaan gemaakt door Biron (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG CHARLEROI-RWDM. Geen Brusselse voorsprong, want Koffi stopt penalty van Biron (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag beginnen de play-downs. Rik De Mil staat meteen voor de eerste grote test met Charleroi. De Zebra’s spelen tegen RWDM. Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

7. 6 op 6 voor RWDM: Biron bezorgt promovendus eerste thuiszege tegen zwak KV Mechelen (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de uitzege op OHL van vorige week klopte RWDM nu ook KV Mechelen. De Brusselaars hadden genoeg aan een doelpunt van spits Mickaël Biron in de tweede helft. Malinwa blijft achter met 1 op 9. [naar artikel]

8. RWDM doet KV Mechelen op het juiste moment kraken en pakt 6 op 6, Mickaël Biron andermaal de held (12/08/2023 - Het Belang van Limburg)

RWDM heeft zijn tweede zege op rij geboekt in de Jupiler Pro League. Na een evenwichtige eerste helft trokken de Molenbekenaars het laken na de rust helemaal naar zich toe. Net als vorige week in Leuven was Mickaël Biron de verlossende doelpuntenmaker. [naar artikel]

9. TRANSFERS. AA Gent wil RWDM-spits Biron - Slimani legt medische testen af bij KV Mechelen (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De wintermercato loopt op laatste benen, in België valt de deadline donderdagavond op middernacht. Welke ploeg haalt zijn slag nog binnen op de transfermarkt? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina! [naar artikel]

10. TRANSFERS. AA Gent haalt Stefan Mitrovic terug en wil RWDM-spits Biron - Slimani dicht bij KV Mechelen (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)