Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky zweert wraak voor omgekomen familie in regio Cherson

14/08/2023 - 02:53
"Na de dood van een gezin van vier, onder wie een baby van 23 dagen, door een Russisch bombardement in de regio Cherson in het zuiden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky gezworen wraak te nemen. “Elke bezetter vernietigd, elk stuk Russische uitrusting verbrand, vuur in plaats van hun hoofdkwartieren en magazijnen, rook op de Krimbrug en meer - dat alles bewijst dat we geen enkele misdaad van Rusland onbeantwoord zullen laten”, zei hij zondag in zijn videoboodschap. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE OEKRAÏNE. Zelensky zweert wraak voor omgekomen familie in regio Cherson (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de dood van een gezin van vier, onder wie een baby van 23 dagen, door een Russisch bombardement in de regio Cherson in het zuiden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky gezworen wraak te nemen. “Elke bezetter vernietigd, elk stuk Russische uitrusting verbrand, vuur in plaats van hun hoofdkwartieren en magazijnen, rook op de Krimbrug en meer - dat alles bewijst dat we geen enkele misdaad van Rusland onbeantwoord zullen laten”, zei hij zondag in zijn videoboodschap. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Opnieuw Russische aanvallen op Odesa - Zelensky zweert wraak voor omgekomen familie in regio Cherson (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft deze ochtend vroeg opnieuw de regio Odesa in het zuiden van Oekraïne aangevallen met raketten en kamikazedrones. Dat heeft de Oekraïense luchtmacht bekendgemaakt. En na de dood van een gezin van vier, onder wie een baby van 23 dagen, door een Russisch bombardement gisteren in de regio Cherson in het zuiden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky gezworen wraak te nemen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


3. Live - Zelensky claimt herovering Cherson: ‘Ons volk. Van ons. Cherson’ (11/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Drie gewonden na nieuwe Russische aanvallen op Odessa • Zelensky zweert vergelding voor omgekomen gezin in Cherson (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Russische troepen pakken gewezen burgemeester van Cherson op - Zelensky wil VN-onderzoekscommissie na aanval op Krementsjoek (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de raketaanval op een winkelcentrum in de stad Krementsjoek, in het centrum van Oekraïne, zijn er nog meer dan veertig personen als vermist opgegeven. Dat meldde het Oekraïense parket vannacht. Er is voorlopig sprake van twintig dodelijke slachtoffers, maar dat aantal zal vermoedelijk nog oplopen. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


6. Live - Zelensky kondigt nieuwe aanvallen aan: Marioepol, Melitopol en Cherson volgende doelen (19/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Rusland sloopt bruggen en legt mijnen bij vertrek uit Cherson, Zelensky waarschuwt: “De vijand geeft ons geen cadeaus” (10/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Russische troepen hebben meerdere bruggen gesloopt en waarschijnlijk ook mijnen gelegd bij hun terugtrekking uit de Oekraïense stad Cherson, om de opmars van het Oekraïense leger te vertragen. Dat schrijft het Britse ministerie van Defensie donderdag in zijn dagelijkse inlichtingenupdate. [naar artikel]


8. Live - Oekraïne. Zelensky: Russen hebben vitale infrastructuur in Cherson vernietigd (12/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!