Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Mats Rits staat voor zijn vuurdoop bij Anderlecht: “Dat ik voor nummer 23 koos? Niet de bedoeling om tegen schenen te trappen”

18/08/2023 - 18:13
"De glimlach van Brian Riemer was nog breder dan anders op de persconferentie voor het duel met Westerlo. Aanwinst Mats Rits (30) zat naast de coach en de middenvelder moet Anderlecht meer schwung en slagkracht geven. Zet u schrap voor Riemer en Rits: “Club Brugge inruilen voor Anderlecht: dat is niet evident.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Mats Rits staat voor zijn vuurdoop bij Anderlecht: “Dat ik voor nummer 23 koos? Niet de bedoeling om tegen schenen te trappen” (18/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De glimlach van Brian Riemer was nog breder dan anders op de persconferentie voor het duel met Westerlo. Aanwinst Mats Rits (30) zat naast de coach en de middenvelder moet Anderlecht meer schwung en slagkracht geven. Zet u schrap voor Riemer en Rits: “Club Brugge inruilen voor Anderlecht: dat is niet evident.” [naar artikel]


2. Nieuwkomer Mats Rits over z’n transfer, ambities en rugnummer 23: “Niet bedoeling iemand tegen schenen te schoppen” (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Mats Rits (30) is officieel voorgesteld als speler van Anderlecht. Hij gaf duiding bij de altijd beladen overstap van Club Brugge naar RSCA. “Applaus of boegeroep bij mijn terugkeer naar Jan Breydel, die vraag moet je aan de supporters van Club Brugge stellen.” [naar artikel]


3. FT België. Club wil contract Leko openbreken, maar die is niet gehaast - Opsteker voor Anderlecht - Mbokani klaar voor vuurdoop bij Antwerp (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

De kampioenenmakers werden reeds beloond, maar wanneer wordt het contract van de kampioenencoach verlengd? Wel, anders dan Ivan Leko gisteren... [naar artikel]


4. FT België. Club wil contract Leko openbreken en ontbindt dat van doelman Gabulov - Opsteker voor Anderlecht - Mbokani klaar voor vuurdoop bij Antwerp (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft het contract van Vladimir Gabulov ontbonden. De 34-jarige doelman is na een korte passage bij blauw-zwart opnieuw transfervrij.... [naar artikel]


5. LIVE (18u30). Enorme verrassing in opstelling Anderlecht: Kompany geeft 18-jarige doelman vuurdoop in Jan Breydel, ook Clement schuift met zijn pionnen (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions’ Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel [naar artikel]


6. LIVE (18u30). Enorme verrassing in opstelling Anderlecht: Kompany geeft 19-jarige doelman vuurdoop in Jan Breydel, ook Clement schuift met zijn pionnen (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions’ Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel [naar artikel]


7. Felice Mazzu voor zijn vuurdoop bij Anderlecht: “Een goeie start is cruciaal, Fabio Silva lost alvast alle verwachtingen in” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht start zondag het seizoen tegen KV Oostende. Coach Felice Mazzu gaf zijn eerste persconferentie. De trainer meldde dat Bart Verbruggen zeker blijft, dat Trebel zijn rol kan spelen en Fabio Silva de verwachtingen inlost. Toch blijft het duel met KVO het belangrijkste. “Anderlecht mag zijn start niet missen.” [naar artikel]


8. Anderlecht-coach Brian Riemer wentelt zich voor vuurdoop in underdogrol: “De druk ligt bij Genk” (20/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Brian Riemer staat in de Croky Cup tegen Racing Genk voor zijn debuut als coach van Anderlecht. De Deen wil winnen, maar hij vraagt ook realisme: “Genk is het sterkste team van België.” [naar artikel]


9. Cercle blijft na zege tegen STVV het vuur aan de schenen leggen van Charleroi en Anderlecht in de strijd om de achtste plaats (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht en Charleroi kunnen maar beter hun borst nat maken en nog eens alles op alles zetten als ze achtste willen worden en Europe play-offs willen spelen. Cercle Brugge deed wat het moest doen tegen Sint-Truiden en won een (matige) partij met 3-1. Voor STVV zit er geen extraatje meer in, maar voor Cercle wel. Het springt voorlopig over Anderlecht en komt met twee minder gewonnen matchen naast Charleroi. Gezien de toestand van Zulte Waregem zal het de slotmatch en derby volgende week aan de Gaverbeek alleen maar spannender en nerveuzer maken. [naar artikel]


10. “Zullen we Club Brugge en Antwerp nu al afschrijven voor de titel?”: onze chef voetbal rekent op Anderlecht om Union het vuur aan de schenen te leggen (19/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Zullen we? Durven we? Nu al? Een week nadat we AA Gent en RC Genk afschreven voor de titel, nu ook al Club Brugge en landskampioen Antwerp voor dat doel buitenspel zetten? Zo zou Anderlecht als enige uitdager voor Union overblijven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!